Hulp nodig? 085 237 64 00
21e DHW Futsal Toernooi

21e DHW Futsal Toernooi

Uitslag verloting

Check hier de winnende lotnummers.

Op 22 december start het DHW Futsal Toernooi weer! 8 damesteams en 18 herenteams gaan de strijd met elkaar aan. Op 16 november heeft Marije Olijve de loting verricht in de kantine van Harkemase Boys. Hieronder de schema’s en uitslagen:

Schema en uitslag Heren

De heren spelen hun voorrondes op 27 en 28 december in Harkema en Buitenpost. 18 teams zijn verdeeld over 4 poules. Van iedere poule gaan de 2 beste teams door naar de finaleronde op 30 december in Surhuisterveen.

Schema en uitslag Dames

De dames spelen hun voorrondes op 22 december in Buitenpost. Deze zijn verdeeld in 2 poules van 4 ploegen. De vier sterkste teams spelen op 30 december in Surhuisterveen de finale en troostfinale.

Schema Finaleronde

De Surventohal in Surhuisterveen is het strijdtoneel van de finales op 30 december. Na de finale zal niemand minder dan Gaatze Bosma voor een feestje zorgen. En dat kan hij als geen ander! Dus voor de 3e helft ben je in de Surventohal aan het juiste adres.

Finales 30 december – Dames en heren

Sponsoren

Meer info?

Benieuwd wat de deelnemers kunnen winnen of hoe het zit met de verloting? Of nog eens rustig de reglementen van de KNVB doorlezen?

Feest met Gaatze Bosma op 30 december in Surhuisterveen!