Hulp nodig? 085 237 64 00
Pergola

Pergola

De pergola is een prachtige minimalistische terrasoverkapping. Het doekdak is strak gespannen en gebaseerd op de ritsscreen technologie. Grote voordeel is dat de lichtinval in huis behouden blijft.

Kenmerken Pergola

  • Subtiel design
  • Beschermt tegen zon én regen
  • Kies zelf uw schaduw met het schuifdak
  • Geschikt voor grote oppervlaktes
Pergola
B128_Pergola_Antraciet_2019 (3) - 1

"Altijd een plekje in de schaduw"

“Vanwege de tuindeuren hebben we onze keuze laten vallen op een pergola. Achter de beste keuze, altijd een plekje in de schaduw. We zijn zeer tevreden over DHW. De monteurs waren keurig, netjes en vriendelijk.” Dhr Meier, Zuidhorn – Pergola B128

Ja, ik wil een Pergola

Wilt u toch iets anders dan een Pergola?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
automatische_zonwering

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor u klaar. Wat u standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kunt u via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkomt u liever storingen en zit u niet te wachten op onverwachte uitgaven aan uw schermen. Bij ons kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperkt u kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wilt u geen contract, maar vindt u het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.