Hulp nodig? 085 237 64 00
Willie Wortel Café: De Haan Westerhoff verteld over Dynamic Solar Shading

Willie Wortel Café: De Haan Westerhoff verteld over Dynamic Solar Shading

Aan de Stegge Twello en De Haan Westerhoff werken al jaren samen. Sinds een aantal jaar host Aan de Stegge Twello kennissessies in hun eigen Willie Wortel Café. Namens de Haan Westerhoff hebben onze collega’s Hendrik Dijkstra en Kasper Oudshoorn (Somfy) verteld over Dynamic Solar Shading (DSS).

Geen algemeen bouwbedrijf

Aan de Stegge Twello is geen algemeen bouwbedrijf, het bedrijf is specialist in bedrijfshuisvesting. Het bedrijf biedt een totaalpakket vanaf locatiestudie tot en met het bouwen, het beheren en onderhouden van gebouwen. Een klantgerichte organisatie die werkt aan verschillende huisvestingsvraagstukken door heel Nederland. Met het Willie Wortel Café lanceren zij nieuwe product- en procesinnovaties aan hun medewerkers. Om zo constant te innoveren en te zoeken naar manieren om nog efficiënter en met meer kwaliteit te bouwen.

Dynamic Solar Shading

Hendrik en Kasper hebben het personeel van Aan de Stegge Twello verteld over DSS en de impact van DSS op het werk- en leefklimaat. De sessie stond in het teken van de uitdaging in de bouwwereld gericht op het creëren van duurzame en gebruikersgerichte kantoorgebouwen. Er is steeds meer aandacht voor slimme gebouwen. Niet alleen om de efficiëntie en prestaties te verhogen, maar ook om de gebruikerservaring in kantoren te verbeteren. Daarnaast wordt de wereld geconfronteerd met een energiecrisis; de energiekosten blijven stijgen. Het is van belang om de al tijdens de bouw de energie-efficiëntie te verhogen en zo de kosten te drukken.

De medewerkers van Aan de Stegge Twello zijn geïntroduceerd met de voordelen van Dynamische Zonwering. De functionaliteit van automatisch gestuurde zonwering komt zowel in de zomer als de winter tot uitdrukking. Schaduw is een belangrijke factor bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen. Automatisch gestuurde zonwering zorgt dag en nacht, het hele jaar door, voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat.

Ben jij benieuwd naar onze producten en diensten? Of heb je interesse in een gastcollege over Dynamic Solar Shading? Neem dan contact met ons op.