Hulp nodig? 085 237 64 00
Zonwering bij openslaande deuren

Zonwering bij openslaande deuren

Openslaande deuren zijn een prachtige toevoeging aan jouw woning. Je creëert een fijne overgang tussen binnen en buiten. Al dat extra zonlicht in jouw woning is geweldig, maar met de juiste zonwering kan het genieten pas echt beginnen. We leggen graag uit wat het belang is van de juiste zonweringsoplossing voor uw openslaande deuren.

Het belang van zonwering

Zonwering speelt een cruciale rol bij het reguleren van de binnentemperatuur. Zonwering zorgt ervoor dat zonnestralen tot wel 75% worden afgezwakt. Zo blijft het binnen koel en comfortabel zo kan je zorgeloos genieten van een aangename leefomgeving.

Privacy is ook een aspect om rekening mee te houden bij openslaande deuren. Met de juiste zonwering kun je jouw ruimte afschermen en ongewenste inkijk voorkomen. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste zonweringsoplossing die niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en esthetisch aantrekkelijk is.

Knikarmschermen: stijlvol en praktisch

Zonneschermen zijn een uitstekende optie om je huis en openslaande deuren te beschermen tegen zonnestralen en warmte. Deze grote schermen bieden voldoende bescherming tegen de zon en creëren altijd een fijne schaduwplek in de tuin. Een knikarmscherm helpt om de binnentemperatuur te reguleren. Daarnaast behoud je vrije doorgang van de deuren, waardoor je moeiteloos van binnen naar buiten kunt gaan. Onze knikarmschermen op maat zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Foto: Knikarmscherm

Rolluiken: uiterst functioneel

Een rolluik is een veelzijdige zonweringoptie voor openslaande deuren. Naast bescherming tegen zonlicht bieden ze extra voordelen. Rolluiken zijn geluiddempend, waardoor je kunt genieten van een rustige en comfortabele leefomgeving. Daarnaast vormen ze een extra beveiligingslaag, dankzij hun solide constructie en stevigheid die een krachtige barrière vormt tegen ongewenste indringers. Belangrijk om op te merken is dat rolluiken de vrije doorkijk en doorgang naar buiten beperken in gesloten toestand.

Foto: Rolluik

Screens: modern en doeltreffend

Voor een moderne en strakke uitstraling bij je openslaande deuren zijn ritsscreens een uitstekende optie. Zipscreens bieden effectieve bescherming tegen de zon, behouden het zicht naar buiten en blokkeren het zicht naar binnen. Het doek van screens zorgt ervoor dat het contact met buiten behouden blijft terwijl de hinderlijke schittering en warmte buiten blijft. Ook bij screens is het van belang om op te merken dat ze de doorgang beperken.

Foto: Zipscreen

Screendoek met tourniquet: gemakkelijk in gebruik

Een screendoek met tourniquet is eenvoudig te bevestigen op de deur. Dit maakt dat systeem het mogelijk maakt om de deur moeiteloos te openen en sluiten met het screendoek op zijn plaats. Nadeel is de vaste constructie van deze oplossing, waardoor het minder eenvoudig is in gebruik.

Foto: Screendoek met tourniquet

Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor zonwering voor openslaande deuren, elk met unieke voordelen. Of u nu kiest voor knikarmschermen, rolluiken of screens, wij bieden hoogwaardige oplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of bezoek een van onze showrooms om de mogelijkheden te ontdekken.