Hulp nodig? 085 237 64 00
Energiekosten omlaag? Kies voor rolluiken!

Energiekosten omlaag? Kies voor rolluiken!

De temperaturen dalen gestaag en de herstbladeren vallen. De perfecte tijd om uw huis winterklaar te maken. Wij informeren u graag over de manieren waarbij zonwering bij kan dragen aan een lagere energierekening. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in de showroom. Samen kunnen we uw woning voorbereiden op de koude maanden, zodat u straks kunt genieten van een comfortabele winter met lagere stookkosten.

Stookkosten omlaag, hoe dan?

Veel mensen staan er niet bij stil, maar rolluiken weren niet alleen de zon. Ze hebben ook een isolerende functie. In de zomer houden ze de warmte buiten, terwijl ze in de winter voorkomen dat warmte uw huis ontsnapt. In moderne woningen vind je steeds meer glas. Een prachtig gezicht, maar dat betekent ook dat warmte ’s winters sneller verloren gaat. In deze woningen zijn rolluiken extra interessant. Rolluiken houden de wind van het glas. Daarnaast zijn de lamellen gevuld met schuim, wat fungeert als een barrière om te voorkomen dat ramen te koud worden.

Aangenaam slaapklimaat

Naast de voordelen voor energiebesparing en het weren van de zon hebben rolluiken nog een belangrijk voordeel; je creëert er een aangenaam slaapklimaat mee. Met een goed geplaatst rolluik kun je de slaapkamer compleet verduisteren. Door de isolerende eigenschappen van de lamellen zorgen voor een geluidsreductie tot wel 10 dB. Of het nu gaat om thermische, esthetische of akoestische verbeteringen, rolluiken bieden op alle gebieden veel voordelen.

Activeer alles wat isoleert: kies voor elektrische rolluiken en versterk uw besparingen nog meer.

TaHoma switch: slimme controle voor uw huis

Het is heel eenvoudig om de aansturing van uw rolluiken aan te sluiten op de TaHoma switch. De bijbehorende app geeft u volledige controle over deze energiebesparende oplossingen. U kunt zelfs scènes instellen die zijn afgestemd op bepaalde tijdstippen van de dag, zoals zonsondergang of schemering. Waarom zou u onnodig stookkosten maken? Kies voor slimme zonwering gestuurd door de TaHoma en geniet van comfort, besparingen en een warme winter!

Advies op maat?

Wilt u ook uw onnodige stookkosten omlaag brengen? Vraag een offerte aan of kom langs in de showroom. We helpen u graag!