Hulp nodig? 085 237 64 00
Timati Fotografie -28

Dit is De Haan Westerhoff

We leveren zonwering en rolluiken én zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat onze servicedienst 24 uur per dag klaar voor onze klanten.

De klant staat bij ons altijd voorop, we overtreffen hun verwachting. Dat begint bij werkplezier.

IMG_9244

Blogs

Benieuwd naar de laatste trends op de markt? De do’s and don’ts wat betreft gebruik van je zonwering? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste DHW nieuws? Lees van snel verder of volg ons op social media.

Lees het laatste nieuws
BLK-Veerkr88-2022-155

Sponsoring

We zijn meer dan zonwering alleen. De mens staat bij ons voorop. Dit geldt niet alleen voor onze collega’s. We zijn graag maatschappelijk betrokken. Met name op het gebied van sport zijn we erg actief. Wij stimuleren een gezonde leefstijl maar al te graag!

Naar sponsoring
23-1

Historie

De Haan Westerhoff is inmiddels een gevestigde naam in de zonweringsbranche. Paul Olijve: “Klein dromen is niet voor mij”. Hoe het allemaal zo uit de hand heeft kunnen lopen? Lees snel verder.

Lees hoe het allemaal begon

15164

servicemeldingen

204

servicespecialisten

17

eigenhoogwerkers

8

landelijkevestigingen

24/7

bereikbaarvoor service

Dit doen wij

De Haan Westerhoff is een grote speler op de zonweringsmarkt. We verkopen zonwering en rolluiken én zorgen ervoor dat onze producten naar behoren werken door middel van onze onderhoudscontracten. Met 8 vestigingen verdeeld door het land garanderen wij een landelijke dekking en bij het melden van een defect in een servicemelding zijn we binnen 24 uur ter plaatse. We staan klaar voor particuliere consumenten en zakelijke klanten. Van één duette tot honderden screens. Alles is mogelijk en we maken geen onderscheid in onze werkwijze.

Aan het hoofd van onze organisatie staat een driekoppige directie. Paul Olijve is directeur, Jeen Zuidersma en Jeanet Jansma staan aan zijn zijde. Samen sturen zij de organisatie. Met een groot wagenpark en een scala aan eigen monteurs kun je iedere dag één van onze collega’s tegenkomen, onderweg naar een mooie opdracht.

Dit zijn wij

We roepen altijd dat we het leukste zonweringsbedrijf van Nederland zijn, want.. dat zijn we ook! In deze video zie je het werkplezier bij onze collega’s en laten we je zien wat we allemaal doen binnen ons bedrijf. Wil jij ook werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Hm… als je het met ons eens bent of ons het voordeel van de twijfel wilt geven dan hebben we hoogstwaarschijnlijk ook een mooi plekje voor jou. Solliciteren kan via personeelszaken@dhwz.nl.

Onze missie

Het aanbieden van automatische binnen- en buitenzonwering die bijdraagt aan een beter werk- en leefklimaat. Daarbij willen wij door de allerbeste service de klantverwachting overtreffen.

Onze visie

Een beter werk- en leefklimaat creëren voor zoveel mogelijk mensen. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die hierbij willen helpen, want bij De Haan Westerhoff staat de mens centraal.

werkplezier2

Op grote hoogte of toch liever met beide benen op de grond?

Wat je voorkeur ook heeft, bij De Haan Westerhoff hebben we altijd werk. Bekijk onze actuele vacatures en laat het werkplezier maar beginnen!