Hulp nodig? 085 237 64 00
Sikes Group

Sikes Group

Februari 2023
IJsselsteijn
58 SR-screens XS
In opdracht van: Aannemersbedrijf Teunissen

Wij hebben Sikes Organic Nutrition Centre mogen voorzien van de juiste zonwering. Sikes behoort tot een van de grootste en meest moderne kwekerijen van Nederland. Duurzaam ondernemen is de basis bij Sikes, de zonwering helpt daarbij een handje.

“De impact van de zonwering op het comfort in ons gebouw is aanzienlijk. Vooral op de zonnige dagen hebben we gemerkt dat de zon direct op de computerschermen schijnt. Naast de hinder van de zon warmt het gebouw ook snel op. De zonwering heeft niet alleen een positieve invloed gehad op het comfort van onze medewerkers, maar ook op hun productiviteit. Wat betreft het energieverbruik in ons gebouw, hier hebben we gemerkt dat het makkelijker is om het gebouw koel te houden tijdens de warme dagen. Dit heeft geleid tot minder gebruik van airconditioning, wat op zijn beurt resulteert in lagere energiekosten”, aldus de medewerkers van Sikes Group.

De gebruikers zijn erg tevreden over de montage en aansturing van de zonwering op het gebouw. Een van de grote voordelen is dat elke kantoorruimte een aparte aansturing heeft, waardoor ze de zonwering precies kunnen afstemmen op de behoeften van hun medewerkers.