Hulp nodig? 085 237 64 00
IMG_1167

Overname De Haan Westerhoff door SOMFY is een feit

De deal is nu officieel beklonken: Alle aandelen van De Haan Westerhoff zijn volledig overgedragen naar Somfy.

Overname De Haan Westerhoff door SOMFY is een feit

De deal is nu officieel beklonken: Alle aandelen van De Haan Westerhoff zijn volledig overgedragen naar Somfy.

Directeur Paul Olijve is trots dat hij het nieuws nu met iedereen kan delen. De overname gaat niet ten koste van de medewerkers van beide bedrijven, ook de directie blijft onveranderd, bestaande uit Paul Olijve, Jeen Zuidersma en Jeanet Jansma. De Haan Westerhoff zal onder zijn eigen naam voortbestaan. Het was voor de directie een harde eis dat de kernwaarden van het bedrijf overeind bleven staan, de mens staat bij de Haan Westerhoff voorop.

Paul: “Onze mensen zijn het belangrijkste, zij maken de Haan Westerhoff, niet ik. Ik wil dat alle collega’s het plezier behouden zoals ze dat gewend zijn bij ons bedrijf.” Voor de bijna 200 medewerkers kwam de mededeling afgelopen voorjaar, dat gepaard ging met een klein feestje, niet helemaal als een verrassing. “Met onze kernwaarden in het achterhoofd hebben we besloten om al vroeg in het proces onze collega’s op de hoogte te stellen van een eventuele overname. Onze mensen wisten dat we hiermee bezig waren. Dat werd ons door iedereen afgeraden, maar ik was ervan overtuigd dat dit de beste manier was.”

Het managementteam is blij en trots met de overname. “Somfy is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf, met fijne mensen. Wij werken al jaren met veel plezier samen. Nu we de handen officieel ineen slaan, hebben we een mooi gezamenlijk doel gesteld: We willen de toepassing van dynamische zonwering in de utiliteitsbouw vergroten. Het is een enorm compliment om te horen dat we gezien worden als een bedrijf met veel groeipotentieel.  Het management ziet de transactie dan ook als een uitgelezen kans om de groei door te zetten. “We hebben het volste vertrouwen in een succesvolle toekomst samen met Somfy. We gaan doen waar we goed in zijn: verwachtingen overtreffen.”