Hulp nodig? 085 237 64 00
JINC en De Haan Westerhoff helpen jongeren op weg naar werk

JINC en De Haan Westerhoff helpen jongeren op weg naar werk

Ieder kind heeft talent. JINC strijdt samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. De Haan Westerhoff is overtuigd van deze missie en kreeg de kans om een steentje bij te dragen. Een kans om het werkplezier bij De Haan Westerhoff aan de kinderen te laten zien.

Logische samenwerking

Niet elke leerling weet wat hij kan en wil worden. JINC helpt kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Door de samenwerking met bedrijven maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Bij De Haan Westerhoff staat de mens voorop en begint alles bij werkplezier. Toen wij de kans kregen om het verschil te maken in het leven van de kinderen was het 1+1=2. Wij willen graag laten zien wat voor inspirerende werkomgeving wij te bieden hebben.

Een rondje door het bedrijf

Wij hebben samen met de kinderen een rondje gemaakt door ons bedrijf om ze een compleet beeld van ons te geven. Tijdens de rondleiding zijn we bij de verschillende afdelingen gestopt en hebben we stil gestaan bij het werk(plezier). De JINC-leerlingen hadden naar aanleiding van de presentatie enkele vragen voorbereid die zij aan onze collega’s konden stellen. Zo ging het over de befaamde gehaktballen van Herman op donderdag en het aantal keer dat Agnes per dag belt met monteurs en klanten. Wij sloten de rondleiding af in het kantoor van Paul, waar Jeanet en Jeen spraken over de cultuur binnen De Haan Westerhoff en hoe alle collega’s ze lieten inzien wat voor bijzondere club we met elkaar zijn.

Waar wij trots op zijn: werkplezier!

Wij geloven dat werkplezier de belangrijkste factor is in succes. Van een lokaal bedrijf zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de landelijke zonweringsmarkt. We hebben door de jaren heen onze kernwaarden streng bewaakt: de mens staat bij ons centraal.

Ben jij benieuwd naar onze producten en diensten? Of heb je interesse in een gastcollege of bedrijfsbezoek? Neem dan contact met ons op.