Hulp nodig? 085 237 64 00
DHW: Meer dan een werkgever

DHW: Meer dan een werkgever

DHW: Meer dan een werkgever

De mens staat bij ons altijd voorop,
we overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij werkplezier.

Deze woorden prijken aan diverse wanden bij De Haan Westerhoff. Niet voor niets. De Haan Westerhoff wil meer zijn dan een werkgever alleen. Het belangrijkste vindt directeur Paul Olijve dat mensen zich goed voelen. Is dat, om wat voor reden dan ook, niet het geval, dan denkt DHW met je mee. Paul: “Onze herberg is groot genoeg voor iedereen.”

Werkplezier

Ik zie het werkplezier terug als ik ’s ochtends een praatje maak met de monteurs. Ze zijn enthousiast en hebben zin om aan de slag te gaan. Ook klanten bevestigen dit. Ik krijg regelmatig een telefoontje of mailtje van een klant die aangeeft dat onze monteurs zo goed gehumeurd waren en met plezier hun werk deden. Dan weet ik dat we goed bezig zijn.“

De mens voorop

Natuurlijk hebben we allemaal wel eens een slechte dag, dat is heel normaal. Maar soms kan het leven hard zijn en krijg je te maken met tegenslag. In die gevallen staan we ook klaar voor onze collega’s. “Iedereen moet weten dat mijn deur altijd open staat. Bijvoorbeeld bij financiële moeilijkheden, problemen in de relationele sfeer of lichamelijke klachten, alles is bespreekbaar. Ik heb een groot netwerk en als wij als DHW iets niet op kunnen lossen dan ken ik meestal wel iemand die dat wel kan. We weten ook dat niet iedereen om hulp durft te vragen. Soms merken we dat iemand het moeilijk heeft. We gaan dan zelf met hem of haar in gesprek met de vraag of alles goed gaat en of we iets kunnen betekenen.”

Verwachting overtreffen

Dit maakt dat DHW meer is dan een werkgever. Paul gaat verder: “Ik probeer onze collega’s te verrassen. Dat hoeft niet altijd in de vorm van geld. Een ijscokar laten komen op een warme zomerse dag of een leuk pakketje in de brievenbus laten bezorgen bijvoorbeeld. Het zijn soms de kleine dingen die het doen, iets wat je niet verwacht. Het is niet mijn doel om met z’n allen het hoogste na te streven, maar het is mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat”, besluit Paul.