Hulp nodig? 085 237 64 00
Demcon

Demcon

Januari en Februari 2023
Enschede
203 XS Ritsscreens en 114 Solid Ritsscreens (koppel)
In opdracht van: Trebbe Bouw & Weshold

DHW voorziet panden Demcon van de juiste zonwering

We hebben dit jaar twee opdrachten ontvangen van twee verschillende opdrachtgevers voor dezelfde eindgebruiker: Demcon Enschede.

De bestaande handbediende screens hebben plaats gemaakt voor 114 windvaste ritsscreens op huisnummer 25 in opdracht van Weshold. De screens zijn gekoppeld aan een door ons geleverd en geïnstalleerd Somfy IP/IO Animeo besturingssysteem. Deze stuurt de zonwering automatisch aan op zon, wind en tijd. Daarnaast kunnen de screens uiteraard per ruimte worden bediend. Op deze manier dragen de screens sterk bij aan een verbeterd binnenklimaat. Een mooie ‘turn-key’levering voor een tevreden opdrachtgever.

In opdracht van Tredde Bouw hebben we ook meegewerkt aan het nieuwe hoofdkantoor van Demcon, even verderop. We hebben de gevels voorzien van 200 XS Ritsscreens. Bij de bouw van dit pand is op zichtbare en onzichtbare wijze rekening gehouden met duurzaamheid. Ook de zoninstraling was een belangrijk thema. De screens dragen bij aan de energieprestatie van het gebouw. Demcon is klaar voor de toekomst!