Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_3882

Achter de schermen

In de rubriek ‘Achter de schermen’ zoomen we in op onze projecten. We spreken met de betrokkenen bij de projecten en/of aanbestedingen en zoeken uit waarom zij voor De Haan Westerhoff kiezen.

20230706_094859303_iOS

Achter de schermen: Herstel Hotel Groesbeek

In het ZZG Herstel Hotel in Groesbeek hebben we, in opdracht van Ariëns Vastgoed, het complete besturingssysteem vervangen, waardoor de locatie nu per bouwdeel en per gevel de zonwering kan bedienen. Een grote vooruitgang voor de locatie. Minder storingen, beter beheer en optimaal gebruik van daglicht is het resultaat.

Meer lezen
DSC_9173

Achter de schermen: Het Gebint in Deurne

Soms vraagt een lastige situatie om een zorgvuldige aanpak. Dit was het geval bij Het Gebint in Deurne. Hier wonen mensen met een ernstige verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen die niet meer thuis kunnen wonen. In de 76 studio’s werd een te hoge warmtelast ervaren. Gelukkig verdwenen deze problemen als sneeuw voor de zon door onze Solar Ritsscreens.

Meer lezen
IMG_7187

Achter de schermen: Segro Hoofddorp

De luifel zou dé eyecatcher van het nieuwe logistieke centrum van SEGRO in Hoofddorp moeten worden volgens de architect. Samen met de houten kolommen en de groene gevel. Technisch gezien één van de grootste uitdagingen van dit project. Projectleider Alex Oosterhoff van Pleijsier Bouw ging op zoek naar een ervaren partner om dit ambitieuze plan te realiseren. In zijn woorden: “Waar iedereen de handschoen liet liggen, pakte De Haan Westerhoff deze op.”

Meer lezen
DSC_2015

Achter de schermen: VvE Hageveld

Het ene wooncomplex van een VvE is de ander niet. Dit gaat zeker op wanneer we spreken over het complex Hageveld in Heemstede. We spraken met Helmy de Jong-Sieben, bewoner van het complex en betrokkene bij de aanbesteding van de markiezen.

Meer lezen