Hulp nodig? 085 237 64 00
Voetbalschool Veerkr88 groot succes

Voetbalschool Veerkr88 groot succes

127 jeugdvoetballers hebben in de herfstvakantie twee prachtige voetbaldagen meegemaakt. Op de voetbalvelden van voetbalvereniging Buitenpost had de organisatie weer een goed voetbalprogramma in elkaar gezet. De jeugdige voetballers kregen verschillende voetbalactiviteiten aangeboden. De weersomstandigheden waren prima en daarover was de organisatie, in handen van Voetbalschool Veerkr88, ook zeer tevreden. De Haan Westerhoff is trots en zet zich al sinds dag één in voor Veerkr88.

Veerkr88

De eerste dag verliep vlekkeloos. De jeugdige voetbaltoppers kregen ’s morgens een prachtige nieuwe voetbaloutfit aangeboden van de sponsoren. Daarnaast was fotograaf Hans Zwamborn aanwezig om iedereen op de teamfoto te zetten. Na de teamfoto’s barste het voetbalplezier los. Er werd geleerd en er werd strijd geleverd. Op de tweede dag waren de weergoden de organisatie weer goed gezind. De verwachtingen vooraf was veel regen, maar dat bleef de organisatie bespaard.

De Haan Westerhoff-bokaal

De strijd om De Haan Westerhoff-bokaal was traditioneel het spektakelstuk van de middag. De winnaars van de drie prachtige DHW-bokalen bij iedere leeftijdsgroep waren dit keer Mathijs van Dijke (Buitenpost), Jurre Wijbenga (SC Twijzel) en Finn Rozema (Buitenpost). Na de uitreiking van de laatste grote bokaal, mochten alle kinderen nog een deelnamecertificaat met een prachtige teamfoto in ontvangst nemen. Dit certificaat werd mogelijk gemaakt door hoofdsponsor De Haan Westerhoff, ATB administratie & advies, Custard on- en offline en dranghekdoek.nl

15-jarig jubileum

De eerstvolgende meerdaagse voetbalactiviteit van Voetbalschool Veerkr88 staat in het teken van het 15-jarig jubileum van de voetbalschool. Deze activiteit kan in de agenda 2024 worden gezet op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei. Voor deze speciale editie zijn al leuke ideeën de revue gepasseerd. De voorbereidingen zijn het afgelopen weekend al gestart. Directeur Paul Olijve van hoofdsponsor De Haan Westerhoff is duidelijk: “It gas der op, de bern moatte wille hawwe mei fuotbaljen. Dat kin by ús op De Swadde.”