Contracten

Contracten

Uw gevel bepaalt de uitstraling van uw pand. Voor bezoekers en voorbijgangers is het vaak ook de eerste indruk van uw organisatie. Wanneer u er daarom waarde aan hecht dat uw gevel er goed en verzorgd uitziet, dan is een onderhoudscontract van De Haan Westerhoff de juiste oplossing voor u. Ook wanneer u graag grip op uw kosten wilt houden zonder onvoorziene uitgaven is een onderhoudscontract van DHW de oplossing.

Een onderhoudscontract van De Haan Westerhoff verlengt de levensduur van uw zonwering, rolluiken en/of kozijnen. Het voorkomt storingen en door het bijhouden van het onderhoud aan uw producten behoudt uw pand zijn goede uitstraling. We hebben verschillende contracten waar u uit kunt kiezen. Indien u liever geen contract wilt, maar een eenmalige onderhoudsbeurt wenst dan kunt u het beste kiezen tussen de twee laatste opties.

Standaard onderhoudscontract

Als u voor dit contract kiest wordt er jaarlijks door De Haan Westerhoff een onderhoudsbeurt aan uw producten uitgevoerd. U voorkomt hiermee achterstallig onderhoud en beperkt de kans op storingen of defecten tot een minimum. Lees alles over ons standaard onderhoudscontract.

All-in onderhoudscontract

Bij dit type contract betaald u een vast bedrag per jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen onaangename verassingen. Uw zonwering, rolluiken en/of kozijnen wordt jaarlijks door De Haan Westerhoff onderhouden. Hierdoor blijven ze in een nette en altijd goed werkende staat. Lees alles over ons all-in onderhoudscontract.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Een eenmalige onderhoudsbeurt spreekt voor zich. Als u hiervoor kiest komt De Haan Westerhoff eenmalig langs om uw producten te onderhouden en kleine reparaties uit te voeren. Daarnaast voorziet De Haan Westerhoff u achteraf van een prijsopgave voor eventuele herstelwerkzaamheden. Lees alles over ons eenmalige onderhoudsbeurt.

Serviceovereenkomst

Indien u liever geen contract afsluit of dat gezien uw budget simpelweg niet tot de mogelijkheden behoort. Dan kunt u kiezen voor een serviceovereenkomst. In een serviceovereenkomst worden de bijzondere afspraken tussen u en De Haan Westerhoff schriftelijk vastgelegd. Lees alles over onze serviceovereenkomst.

Volg ons op social media: