Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_0084 (2)

Onderhoud voorkomt storingen

Onderhoud uit laten voeren is een uitstekend plan als u storingen en onverwachte uitgaven aan uw zonwering wil voorkomen. Ons advies is om alle soorten zonwering één keer per jaar te onderhouden. Zo heeft u minder storingen én verlengt u de levensduur van uw zonwering.

Wat zijn de opties?

Momenteel hebben we meer dan 2500 actieve onderhoudscontracten door het hele land. We bieden verschillende contracten, van een eenmalige onderhoudsbeurt tot een All-in onderhoudscontract. Daarnaast kunt u kiezen voor een uitgebreide onderhoudsrapportage of een meerjarenbegroting. Specifieke wensen of vereisten? Geen probleem, alles is bespreekbaar!

Onderhoudsrapportage

Voor elke locatie kunnen wij een uitgebreide onderhoudsrapportage opmaken. Deze rapportage bevat allerlei gegevens van de zonwering zoals aantallen, maatvoering, staat en bereikbaarheid. We voorzien de rapportage van foto’s en een plattegrond. Naast dat we de staat omschrijven geven wij u goed onderbouwd advies wat betreft noodzakelijke investeringen.

Meerjarenbegroting

Voor elke locatie kunnen we een meerjarenbegroting opstellen. In de meeste gevallen maken we een begroting met de uitgaven en investeringen voor de komende 10 jaar. Het kan uw organisatie helpen bij belangrijke beslissingen over investeringen op langere termijn en inzicht te krijgen in uitgaven en kosten. Hoe langer we samenwerken, hoe meer informatie we verzamelen, hoe beter we deze investeringen kunnen onderbouwen.

bevindingen onderhoud zonwering

Jaarlijks onderhoudscontract

Kiest u voor een jaarlijks onderhoudscontract?

Dan plannen we elk jaar rond dezelfde periode een grondige onderhoudsbeurt. We smeren alle beweegbare delen van uw zonwering en stellen de schermen opnieuw af. Kleine reparaties voeren we direct uit. Indien nodig ontvangt u een prijsopgave voor overige herstelwerkzaamheden.

Voordeel: U bent elk jaar verzekerd van onderhoud aan uw zonwering en weet elk jaar exact wat de staat van uw zonwering is. Met jaarlijks onderhoud verlengt u de levensduur van uw zonwering aanzienlijk.

Optioneel: Uitgebreide onderhoudsrapportage of een Meerjarenbegroting.

 

Jaarlijks onderhoudscontract
onderhoud zonwering

All-in onderhoudscontract

Kiest u voor een all-in onderhoudscontract?

Dan plannen we elk jaar rond dezelfde periode een grondige onderhoudsbeurt. We smeren alle beweegbare delen van uw zonwering en stellen de schermen opnieuw af. Kleine én grote reparaties zijn inbegrepen. Ook in het geval van storingen.

Voordeel: Door een vaste prijs te betalen weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is het gemak een groot voordeel, geen extra facturen of offertes. All-in onderhoud draagt gegarandeerd bij aan een langere levensduur van uw zonwering.

Optioneel: Uitgebreide onderhoudsrapportage of een Meerjarenbegroting.

*Alleen mogelijk voor projecten door ons geleverd.

All-in onderhoudscontract
preventief onderhoud zonwering

Eenmalige onderhoudsbeurt

Kiest u voor een eenmalige onderhoudsbeurt?

Dan plannen we in overleg met u een afspraak in. We smeren alle beweegbare delen en stellen de schermen opnieuw af. Kleine reparaties voeren we direct uit. Indien nodig ontvangt u een prijsopgave voor overige herstelwerkzaamheden. Eventueel kunnen we in overleg een eenmalige onderhoudsbeurt aanpassen op specifieke behoeften en vereisten.

Voordeel: U krijgt een duidelijk beeld van de huidige staat van uw zonwering. Dit inzicht kan u helpen om keuzes te maken voor toekomstige investeringen. Daarnaast bent u niet gebonden aan een contract.

Optioneel: Uitgebreide onderhoudsrapportage.

 

Eenmalige onderhoudsbeurt
serviceovereenkomst zonwering

Serviceovereenkomst

Naast een onderhoudscontract kunt u ook een serviceovereenkomst afsluiten voor uw zonwering. We maken samen afspraken over onder andere responsetijden en tarieven. Een serviceovereenkomst geeft u zekerheid over onze diensten en komt de kwaliteit van onze diensten absoluut ten goede. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Service referenties

Beetsterzwaag – Van Lynderpark

Beetsterzwaag – Van Lynderpark

In Beetsterzwaag zijn afgelopen voorjaar 14 luxe appartementen gerealiseerd in opdracht van Van Wijnen Gorredijk B.V.. Moderne zonwering was voor dit ...

Enschede – Medisch spectrum Twente

Enschede – Medisch spectrum Twente

De gevel van Medisch Spectrum Twente in Enschede ziet er weer piekfijn uit. Het is ontzettend belangrijk dat de zonwering in een ziekenhuis ...

Heerenveen – Petgat

Heerenveen – Petgat

In Heerenveen heeft WoonFriesland vorig jaar 38 nieuwe huurwoningen gerealiseerd volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen. De 234 Solar scree ...

15164

servicemeldingen

204

servicespecialisten

17

eigenhoogwerkers

8

landelijkevestigingen

24/7

bereikbaarvoor service