Contracten

Contracten

De gevel bepaalt de uitstraling van een pand. Voor bezoekers en voorbijgangers is het de eerste indruk van een organisatie. Wanneer je er daarom waarde aan hecht dat jouw gevel er goed en verzorgd uitziet, dan is een onderhoudscontract van De Haan Westerhoff de juiste keuze. Ook wanneer je graag grip op de kosten wil houden zonder onvoorziene uitgaven is een onderhoudscontract van DHW de oplossing.

Een onderhoudscontract van De Haan Westerhoff verlengt de levensduur van zonwering en/of rolluiken. Het voorkomt storingen en door het bijhouden van het onderhoud behoudt het pand zijn goede uitstraling. We hebben verschillende contracten waar je uit kan kiezen. Indien je liever geen contract wil, maar een eenmalige onderhoudsbeurt wenst, dan kun je het beste kiezen tussen de twee laatste opties.

Standaard onderhoudscontract

Als je voor een standaard contract kiest wordt er jaarlijks door onze monteurs een onderhoudsbeurt aan je producten uitgevoerd. Hiermee voorkom je achterstallig onderhoud en het beperkt de kans op storingen of defecten tot een minimum. Lees alles over ons standaard onderhoudscontract.

All-in onderhoudscontract

Bij dit type contract betaal je een vast bedrag per jaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent en krijg je geen onaangename verrassingen. De zonwering en/of rolluiken worden jaarlijks door onze monteurs onderhouden. Hierdoor blijven ze in een nette en altijd goed werkende staat. Lees alles over ons all-in onderhoudscontract.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Een eenmalige onderhoudsbeurt spreekt voor zich. Als je hiervoor kiest komen onze monteurs eenmalig langs om je producten te onderhouden en kleine reparaties uit te voeren. Daarnaast voorzien we je achteraf van een prijsopgave voor eventuele herstelwerkzaamheden. Lees alles over ons eenmalige onderhoudsbeurt.

Serviceovereenkomst

Indien je liever geen onderhoudscontract afsluit, bieden wij ook een serviceovereenkomst. In deze overeenkomst worden de bijzondere afspraken schriftelijk vastgelegd, zoals tarieven en responsetijden. Lees alles over onze serviceovereenkomst.

Volg ons op social media: