Uitvalschermen

Een uitvalscherm op maat

Bij ons kun je terecht voor kleine (200 cm. breed) tot grote (600 cm. breed) schermen. De uitval begint bij 115 centimeter tot en met maximaal 150 centimeter. Je kunt kiezen uit tientallen kleuren doeken zonweringstof, zodat de schermen optimaal aansluiten bij je exterieur. Daarnaast heb je de keuze uit stormvaste armen, om de uitvalschermen beter te weren tegen harde wind. Overigens is het mogelijk de uitvalschermen uit te breiden met een Somfy motor.

Uitvalschermen geven een sfeervolle bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen zonder het zicht naar buiten te belemmeren. Ze zijn geschikt voor elk raam in je woning waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is.

De Haan Westerhoff service voor uitvalschermen

De uitvalschermen worden snel geleverd en kunnen bij je thuis bezorgd worden (in Nederland en België). We bieden ook een montageservice aan voor je uitvalscherm(en). De Haan Westerhoff geeft je altijd 5 jaar garantie op jouw aankoop.

Productinformatie

65110Uitvalschermen worden geleverd inclusief band, bandopwinder en bandgeleider buiten.
Bij schermen breder dan 500 cm adviseren wij 3 armen.
Kleur kast en armen in technisch zilver.

Het uitvalscherm word gekenmerkt door z’n onopvallende montage en brede inzetbaarheid. Ook de laagstaande zon kan efficiënt worden geweerd, eventueel met een optioneel leverbare volant (een extra stuk doek aan de onderzijde van de zonwering).

voorbeeld_65110De Tibelly®­ doekcollectie biedt u een uitgebreide keuze uit ca. 100 doekkleuren. Dit zonweringdoek heeft een bijzondere kleurechtheid doordat de acrylvezels in de massa gekleurd zijn en voorzien van een duurzame coating die het doek waterafstotend en schimmelwerend maken. Daarbij houdt het tenminste 90% van de UV-­straling tegen waardoor meubels en vloerbedekking optimaal worden beschermd tegen verkleuring.

Klik hier voor de beschikbare doekkleuren.

Techniek

Uitvalschermen kunnen met verschillende armtypes worden uitgevoerd waarmee altijd een stabiele en betrouwbare zonwering wordt gecreëerd. Om die reden ziet u deze zonwering vaak toegepast bij kantoren en zorginstellingen. Informeer bij ons welke uitvoering voor jou het meest geschikt is.

Afwerking

Er zijn diverse vormen van aluminium behuizing mogelijk. Welke voor jou de meest geschikte is wordt bepaald door je persoonlijk voorkeur en de benodigde maat van het scherm. Het roestvrije aluminium is naar keuze blank geanodiseerd óf, tegen meer­ prijs, voorzien van een poedercoating in de door u gewenste kleur.

Onderzoek

Uit TNO­onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard.

TÜV- en CE-gekeurd

Alle uitvalschermen zijn getest door het Duitse keurings­instituut TÜV en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die hierbij gehanteerd worden. De schermen zijn tevens voorzien van CE-markering. Jouw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar je jaren plezier aan zult beleven.

model-65-110Dit type uitvalscherm staat aan de basis van alle uitvalschermen. De vormgeving is makkelijk te combineren aan elk type gevel en de werking van het scherm is even simpel als doeltreffend.

De aluminium behuizing komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering, maar ook een afwerking in wit is mogelijk.

Techniek

– vaste armen, windvast of stormvast
– diverse andere armtypen mogelijk (o.a. glijarm, balkonarm, gasveerarm)

Specificaties

Kap 110 mm / Voorlijst 65 mm
Maximale afmeting: 600 cm

model-rondaHet uitvalscherm Ronda 125 is een zonwering die functionaliteit en vormgeving in harmonie samen laat smelten.

De aluminium behuizing van de Ronda komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering, maar is ook in gelakte afwerking in wit en gebroken wit (Ral 9001) mogelijk.

Techniek

– vaste armen, windvast of stormvast
– diverse andere armtypen mogelijk (o.a. glijarm, balkonarm, gasveerarm)

Specificaties

Kap 125 mm
Maximale afmeting: 600 cm x 150 cm
Maximale doeklengte: 250 cm in zowel naadloos als in banen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn eenvoudige, maar toch zeer effectieve schermen om zonlicht te weren. Zo hou je jouw huis makkelijker koel tijdens warm weer. Uitvalschermen zijn zelf te plaatsen. De schermen hebben een variabele uitvalshoek. Zo kunt u de stand van de schermen altijd optimaal aanpassen aan de omstandigheden.

Waarom De Haan Westerhoff?
  • Showroom aanwezig
  • Passende prijsopgave binnen 24 uur
  • 5 jaar garantie op onze producten
  • Geen aanbetaling nodig*
*tot €10.000
Direct een offerte?

Bij De Haan Westerhoff kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Volg ons op social media: