Markiezen

Markiezen blijven met hun prachtige nostalgische uitstraling één van de mooiste vormen van zonwering. Ook zijn markiezen een zeer functionele zonwering doordat ze een optimale bescherming bieden tegen zonlicht.

Markiezen zijn in een houten en een aluminium uitvoering verkrijgbaar en er zijn drie verschillende modellen. Het meest gebruikte model is het standaardmodel. De uitval is hierbij gelijk aan de hoogte en hierdoor geschikt bij ramen waar men niet regelmatig langs hoeft te lopen.
Bij het klapmodel is de uitval van de markiezen standaard 50 cm groter dan de werkhoogte en daardoor geschikt om er onder te kunnen zitten zoals bijvoorbeeld op terrassen.
Bij het petmodel is de werkhoogte kleiner dan de uitval waardoor je gemakkelijk onder deze markiezen door kunt lopen en kijken. Dit model wordt veel toegepast bij etalages, vandaar de bijnaam ‘boetiekmarkiezen’.

Wanneer u meer wilt weten over de markiezen van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.