Hulp nodig? 085 237 64 00
Geef je bestaande zonwering een nieuw leven

Geef je bestaande zonwering een nieuw leven

Het is bij De Haan Westerhoff mogelijk om je zonwering een tweede leven te geven. Een duurzame en voordelige oplossing. Wij begrijpen dat jouw zonwering niet alleen functioneel moet zijn, maar ook mooi moet blijven.

Langere levensduur zonwering

Je wil dat jouw zonwering lang meegaat en het liefst zo mooi mogelijk. Wanneer je je zonwering goed verzorgt en onderhoud heb je al een grote stap gezet. Bekijk ook eens onze onderhoudstips om te zien wat je zelf kan doen.

Ondanks jouw goede zorg kan er na verloop van de jaren kleurverschil of slijtage aan het doek optreden. Na tientallen jaren is dit bijna onvermijdelijk. Je kunt je zonwering een nieuw leven geven door middel van het herbekleden van je scherm. Door je product te recyclen draag je bij aan een beter milieu. Het opnieuw bekleden van je zonwering is daarom een uitstekende keuze wanneer het doek aan vervangen toe is!

Hoe werkt herbekleden?

Het proces van herbekleden is eenvoudig. Wij komen bij je langs om de maten op te nemen. Wij zorgen ervoor dat het frame en de andere onderdelen in topconditie blijven. Het oude doek verwijderen we deskundig en vervangen we voor een nieuw en fris exemplaar. U heeft ruime keuze uit nieuwe moderne kleuren! Als extra voordeel inspecteren we uw scherm grondig en waar nodig vervangen we onderdelen. Uw zonwering krijgt dus niet alleen een make-over, maar wordt ook functioneel verstrekt!


Wist u dat wij gebruikte zonweringdoeken hergebruiken? Ontdek wat we ermee doen.


Alle voordelen op een rij

  • Duurzaam: verminder je ecologische voetafdruk door hergebruik.
  • Kostenbesparing: bespaar op de kosten van volledige vervanging.
  • Lange levensduur: geef je zonwering een tweede leven en geniet van de functionaliteit.
  • Esthetische upgrade: fris je buitenruimte op met nieuwe, moderne doeken.
  • Milieuvriendelijk: draag bij aan een groenere planeet door minder afval te produceren

Kies voor duurzaam herbekleden

Wij streven naar oplossingen die goed zijn voor jou en de planeet. Herbekleden biedt de juiste combinatie van duurzaamheid, kostenefficiëntie en vernieuwing. Overweeg deze milieuvriendelijke optie en geef je zonwering een nieuw leven – klaar voor de vele zonnige dagen die nog gaan komen!

Neem contact op of bezoek één van onze showrooms.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?