Hulp nodig? 085 237 64 00
DHW steunt Survival Run Kootstertille 2024

DHW steunt Survival Run Kootstertille 2024

De 21e editie van de Stertil Survival Run zit erop. Gister gingen bijna +/- 1250 deelnemers vol energie, uit alle windstreken, van start in Kootstertille. Doel? Zo snel mogelijk het parcours, inclusief de uitdagende hindernissen, afleggen. Het deelnemersveld bestond uit wedstrijdlopers en recreanten, in alle leeftijdscategorieën.

Stertil Survival Run

Onderweg stond de lopers een uitdagend parcours te wachten met hindernissen zoals de apenhang, swing-overs en netten. De verschillende sloten en plassen rondom Kootstertille zorgden voor extra uitdaging. Tot slot stond één van de langste eindhindernissen van Nederland te wachten, met de ‘bel van Minne’ als finish.

Bij alle hindernissen stonden twee of meer vrijwilligers klaar om ervoor te zorgen dat de deelnemers op de juiste manier de hindernis namen. Door het mooie weer was er veel publiek op de route en werden de deelnemers enthousiast aangemoedigd. Het was een prachtige dag en bij het start/finish terrein was het gezellig druk en genoot men bij de foodtrucks van de zon en het survivalspektakel.

Al jaren sponsor

De Haan Westerhoff sponsort dit prachtige evenement al jaren en dat is geen toeval. Collega Hendrik Dijkstra is namelijk voorzitter van de sponsorcommissie van Stichting Survival Kootstertille en kijkt terug op een geslaagde editie:

“We begonnen de dag fris met een koude oostenwind. Gelukkig liep de temperatuur op en kwam de zon erdoor. Veel betere omstandigheden dan vorig jaar! En fantastisch om samen met Danny, David en Sybren als collega’s deze survivalrun te beleven. Kortom een geweldige sportieve dag voor alle deelnemers en vrijwilligers!”

Dat een kleine gemeenschap zo’n grandioos evenement op poten zet, vinden wij fantastisch. Op naar editie 22!