Particulier

Het bepalen van de juiste zonwering en/of kunststof kozijnen is een belangrijk proces. Het gaat tenslotte om een investering waar u voor een langere tijd optimaal van wilt genieten. Dankzij de jarenlange ervaring in de zonwering- en kozijnenbranche heeft u aan De Haan Westerhoff een betrouwbare partner met deskundig advies.
De producten die geleverd worden door DHW zijn van een hoge kwaliteit en worden indien wenselijk vakkundig door DHW gemonteerd en geïnstalleerd. Standaard kunt u bij DHW rekenen op een goede service.

Bijna alle producten van DHW staan vermeld op de website. Het beste beeld van alle type producten, verschillende (doek)kleuren en de bedieningsmogelijkheden krijgt u echter tijdens een bezoek aan één van de showrooms van DHW. Omdat ieder situatie uniek is, kunt u hier ook met een adviseur van DHW vrijblijvend overleggen wat in uw geval de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u in de showrooms ook gelijk zelf ervaren wat Home Motion is.

Wilt u zeker weten dat de adviseurs van DHW alle tijd voor u hebben om vrijblijvend advies te geven? Maak dan een afspraak.