Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_0018 (2)

Referenties

Geniet van het ultieme wooncomfort met onze zonwering door heel Nederland. Zonwering is enorm functioneel voor het bereiken van het juiste binnenklimaat. En daarnaast ook een geweldige manier om de huisstijl van uw woning te verbeteren.

Rave winschoten

Familie Rave

“Uitermate tevreden, ideaal met warm weer. Zeer correct gemonteerd.”

Lees verder
Bewerkt-01

Familie Pol

“We zijn erg te spreken over het advies dat wij hebben gekregen in de showroom. De montage verliep vervolgens vakkundig en vlot.”

Lees verder
DSC_3949

Familie de Jong

“Het ziet er heel strak uit door de draadloze montage. Montage keurig gedaan en alles goed verlopen. Prettige medewerkers bij De Haan!”

Lees verder
DSC_3960

Familie Meier

“Het werd erg snel warm bij ons in huis vanwege de grote ramen. Het scheelt nu enorm nu we de pergola en het screen aangeschaft hebben. Vanwege de tuindeuren hebben we een pergola aangeschaft. We zijn er erg blij mee. Altijd een plekje in de schaduw. Alles is goed verlopen. De monteurs waren keurig, netjes en vriendelijk.”

Lees verder
DSC_3907

Familie Berends

“We hebben een nieuwbouwhuis en er helemaal niet op gerekend dat we zoveel warmte binnen zouden krijgen. Met deze screens hoefden er geen gaten geboord te worden en draden getrokken. Dat vonden we vooral heel erg fijn. Het werkt perfect, precies zoals ik had verwacht. De service verliep heel soepel. De producten waren zelfs eerder binnen dan vooraf doorgegeven. Hier waren we zeer content mee!”

Lees verder
DSC_3851

Familie Haagsma

“De jongens hebben puik werk geleverd. Onze Cubola is bestand tegen elk weertype en de variabele hoekverstelling vinden we een groot voordeel.”

Lees verder
2

Mevr. Alexander

“We zijn enthousiast over onze nieuwe Cubola, met name over de vakkundige (inmeet)service, want het was een precisiewerk. We zitten nu veel vaker buiten, vooral ‘s avonds. We kunnen hier elk seizoen veel plezier aan beleven.”

Lees verder
DSC_0073 (2)

Familie van Kraaij

“We zijn ontzettend tevreden en blij met ons knikarmscherm. De doekkleur past perfect bij de woning en geeft een mooi effect naar binnen. Dit hadden we 20 jaar eerder moeten doen!”

Lees verder
IMG_0341

Familie Schalema

“Ontzettend blij dat we hebben gekozen voor dit multifunctionele Lamellendak. De screens aan de zijkanten zorgen ervoor dat je behaaglijk zit en op warme dagen veel schaduw hebt.”

Lees verder