Offerte aanvragen

Om online een offerte aan te vragen verwijzen we u graag door naar Grafilux. Grafilux is 100% een onderdeel van De Haan Westerhoff. Via deze site zijn we u graag van dienst om een offerte op maat aan te bieden. De offerte die u ontvangt is uiteraard geheel vrijblijvend.

Weet u niet de exacte maten? Dan kunt u alsnog een offerte aanvragen, vul de afmetingen zo goed mogelijk in en selecteer onderaan het formulier onze inmeetservice. Op deze manier ontvangt u een goede prijsindicatie. Wanneer u uiteindelijk opdracht geeft voor de offerte dan komt een inmeter de juiste maten opmeten en zal aan de hand van nacalculatie de prijs worden aangepast.

Liever persoonlijk contact?

Dat kan natuurlijk ook, we hebben drie showrooms waar u terecht kunt namelijk in Drachten bij ons hoofdkantoor, in Groningen en in Gorinchem. De adressen van onze showrooms vind u op onze contactpagina en onderaan de site. Vanuit uw eigen tuin contact met onze adviseurs? Ook dat is geen probleem, we bieden de mogelijkheid om een videogesprek aan te gaan met onze adviseurs. Om hier gebruik van te maken willen we u vragen om het formulier onderaan op deze pagina in te vullen. Een van onze adviseurs zal dan contact met u opnemen via een videogesprek.