Hulp nodig? 085 237 64 00
Familie de Jong

Familie de Jong

April 2023
Meerstad
3 Zipscreens
In opdracht van: Familie de Jong

“Het ziet er heel strak uit door de draadloze montage. Montage keurig gedaan en alles goed verlopen. Prettige medewerkers bij De Haan!” vertelde familie de Jong. Zij hebben gekozen voor de Solar variant van onze Ritsscreens. Dit betekend dat de zonwering zich aanpast aan de weeromstandigheden. Als het onverwacht zonnig is terwijl u niet thuis bent, geen probleem! U komt thuis in een heerlijk koel huis dankzij de automatische zonwering. De Solar sensor zorgt ervoor dat de zonwering automatisch omlaag gaat bij veel zonlicht.

Voordelen automatische zonwering

Een belangrijk voordeel van automatische zonwering is de energie-efficiëntie. Slimme zonwering handhaaft automatisch een optimale binnentemperatuur. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van verwarmings- en koelsystemen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en dus lagere kosten.

Het doel van automatische zonwering is gebruiksgemak. U hoeft niet meer zelf uw zonwering of raamdecoratie handmatig naar beneden te brengen; het systeem doet dit automatisch. Er zijn al veel mensen die aansturing voor automatische zonwering in hun woning hebben geïntegreerd. Nu toch liever een afstandsbediening? Dat is geen probleem. De slimme motoren van Somfy zijn al voorbereid op het bedienen van de zonwering vanaf de telefoon. De TaHoma of sensoren kunnen in een later stadium ook nog worden ingeregeld.

Ontdek meer over slimme bediening of kijk naar de mogelijkheden van Solar Ritsscreens.