Hulp nodig? 085 237 64 00
Familie Berends

Familie Berends

Maart 2023
Haren
7 Solar Zipscreens
In opdracht van: Familie Berends

We hebben een nieuwbouwhuis en er helemaal niet op gerekend dat we zoveel warmte binnen zouden krijgen. Met deze screens hoefden er geen gaten geboord te worden en draden getrokken. Dat vonden we vooral heel erg fijn. Het werkt perfect, precies zoals ik had verwacht. De service verliep heel soepel. De producten waren zelfs eerder binnen dan vooraf doorgegeven. Hier waren we zeer content mee!” vertelde familie Berends. Zij hebben gekozen voor Somfy Solar Zipscreens. Dit betekend dat de zonwering zich aanpast aan de weeromstandigheden. Als het onverwacht zonnig is terwijl u niet thuis bent, geen probleem! U komt thuis in een heerlijk koel huis dankzij de automatische zonwering. De Solar sensor zorgt ervoor dat de zonwering automatisch omlaag gaat bij veel zonlicht.

Voordelen automatische zonwering

Een belangrijk voordeel van automatische zonwering is de energie-efficiëntie. Slimme zonwering handhaaft automatisch een optimale binnentemperatuur. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van verwarmings- en koelsystemen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en dus lagere kosten.

Het doel van automatische zonwering is gebruiksgemak. U hoeft niet meer zelf uw zonwering of raamdecoratie handmatig naar beneden te brengen; het systeem doet dit automatisch. Er zijn al veel mensen die aansturing voor automatische zonwering in hun woning hebben geïntegreerd. Nu toch liever een afstandsbediening? Dat is geen probleem. De slimme motoren van Somfy zijn al voorbereid op het bedienen van de zonwering vanaf de telefoon. De TaHoma of sensoren kunnen in een later stadium ook nog worden ingeregeld.

Ontdek meer over slimme bediening.