Hulp nodig? 085 237 64 00
Allround magazijnmedewerker

Allround magazijnmedewerker

Zin om je handen uit de mouwen te steken in een vestiging van een groot zonweringsbedrijf? Als magazijnmedewerker bij De Haan Westerhoff zorg je ervoor dat de voorraden van het magazijn in Gorinchem goed gecoördineerd worden, zodat jouw collega’s hun werk aan de gevel goed kunnen uitvoeren.

Wie zijn wij

We leveren zonwering en rolluiken en zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Als je je aangetrokken voelt tot een mensgerichte organisatie dan ben je bij De Haan Westerhoff op de juiste plek. Bij De Haan Westerhoff staat werkplezier centraal. We streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen en dit te doen met een glimlach.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een aanpakker die taken goed kan prioriteren en hier zelf beslissingen in neemt. Je kan goed communiceren met zowel je collega’s als de leveranciers. Je vindt het leuk om snel en nauwkeurig te werken. Daarnaast heb je een vriendelijke en open houding en ben je een echte teamspeler. Bij De Haan Westerhoff doen we het tenslotte samen!

De mens staat bij ons altijd voorop,
we 
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij 
werkplezier.


Wat ga je doen?

Je werkdag zal elke dag anders zijn. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het sorteren en laden en/of lossen van de goederen. Dit doe jij in onze vestiging in Gorinchem. Vroeg opstaan vindt jij geen probleem. Je ondersteunt je collega’s door materiaal voor ze klaar te leggen en informatie te verschaffen aangaande de voorraad in het magazijn. Daarnaast zal je ook afhaalorders van onze onlinetak Grafilux bezorgen. Ook zal je eventueel kleine reparaties en/of aanpassingen gaan uitvoeren aan materiaal van Grafilux. Kortom, een gevarieerd takenpakket!

Jij versterkt ons team voor 32-40 uur per week, waarbij je elke dag aanwezig bent. Het is dus mogelijk om, als je parttime wilt gaan werken, minder uren op een dag te maken. Dit gaan we samen afstemmen.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een jaarcontract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb je ambitie en laat je zien dat je het kunt? Dan kun je bij ons blijven werken en doorgroeien. We volgen de cao Metaalbewerkingsbedrijf waarbij we kijken naar je ervaring en jou zo een passend salaris aanbieden. Je komt terecht in een gloednieuw kantoor met jonge en enthousiaste collega’s die naast hard werken ook regelmatig met elkaar aan het grappen zijn.

Oh ja, nog een paar leuke extra’s. Iedereen is bij ons rond de kerstdagen twee weken vrij, onze directeur Paul overtreft regelmatig onze verwachtingen en we sluiten de week altijd samen af met een hapje en een drankje! Waarom? Omdat bij ons de mens altijd voorop staat.

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.