Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_2015

DHW: de juiste keuze voor uw VvE!

Iedere VvE krijgt er vroeg of laat mee te maken; de wens om zonwering op te hangen of vervangen. Als er meerdere eigenaars zijn die de zonwering willen plaatsen of vervangen wordt het al snel een (groot) project. Een project dat u, als zonweringscommissie of VvE-bestuurder al gauw teveel wordt. Als uw partner in zonwering ontzorgen wij u compleet in dit proces en gaan we samen voor een prachtig eindresultaat!

Met het veranderende klimaat wordt het steeds warmer en is het een ‘hot item’: zonwering. Als eigenaar van een appartement, bent u automatisch lid van de VVE. Deze zorgt voor het beheer, onderhoud en verduurzamen van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor het plaatsen van zonwering staat in de meeste gevallen in het huisreglement beschreven dat hiervoor toestemming nodig is van de VvE. Vaak moet de zonwering aan bepaalde eisen voldoen; denk aan type, kleur of afmeting.

Werkwijze bij zonwering VvE’s

Wanneer u zonwering wilt aanschaffen voor uw VvE is het vaak lastig om alle belangen goed te behartigen en om als contactpersoon tussen bewoners en zonweringspartij te functioneren. Door onze ruime ervaring in het bedienen van VvE’s hebben wij goed zicht op het proces en de uitdagingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkwijze, waarbij wij u als contactpersoon van de VvE en ‘kartrekker’ van het zonweringsproject compleet ontzorgen.

Presentatie

Indien gewenst houden wij een presentatie om uitleg te geven over (de beoogde) zonwering.

Aanmelden

De bewoners melden zich direct bij ons aan middels een aanmeldformulier.

Offertes

Wij brengen de offertes direct aan de bewoners uit.

Communicatie

Communicatie in termen van inmeten, montage en facturatie vindt direct met de bewoners plaats.

Deadlines

Wij stellen (in overleg) deadlines en bewaken deze zorgvuldig, om ervoor te zorgen dat het project niet verzandt.

Referentie VVE St. Eustatiusdreef (Utrecht)

Het pand van de VvE Eustatiusdreef hebben wij voorzien van meerdere zipscreens. Van bewoner Joost van Berkel hebben wij een referentie ontvangen. Te mooi om niet te delen!

“Op 2 februari 2022 werd het eerste contact gelegd met jullie bedrijf via een internet offerte. De opvolging van de offerteaanvraag door één van jullie vertegenwoordigers was zeer efficiënt en effectief. Met het deskundig en objectief advies van de vertegenwoordiger, die persoonlijk aan huis advies kwam, werd een schermtype geoffreerd dat enerzijds een heel chique uitstraling heeft, perfect bij het gebouw past en anderzijds prijstechnisch heel interessant was. Na een interne inventarisatie hebben 13 van de 45 eigenaren besloten tot aanschaf van één of meerdere schermen al naargelang de behoefte van de eigenaar.

Jullie verkoopadviseur kwam persoonlijk bij elke eigenaar langs om de schermmaten te verifiëren en men kreeg een persoonlijk offerte. Immers de overeenkomst is per eigenaar niet voor de VVE. Niet alle woningen hebben een noodzaak voor een scherm. Dit hele bestelproces verliep snel en doeltreffend.

De aflevering werd centraal gepland op 16 en 17 juni 2022 en een enthousiast team van 4 medewerkers hebben de 14 schermen binnen de geplande tijd vakkundig gemonteerd. Ook werden eventuele oude schermen zonder bijbetaling gedemonteerd en afgevoerd. Vanuit de bewoners kreeg ik vooral mee dat de monteurs zo’n gezellige mensen waren. Ik kan dat zeker beamen. De Friese medewerkers kun je erbij hebben op een feestje.

Geheel volgens planning zijn de moderne schermen geplaatst en de bewoners zijn heel blij met de luxe elektrische screens. Grijs-zwart van buiten maar licht doorlatend naar binnen. Ze houden de warmte buiten. De bewoners die oude witte screens hadden, zijn helemaal blij dat de grijs-zwarte nieuwe schermen veel meer licht door laten dan de oude witte schermen en de warmte beter buiten houden. Het aangezicht van buiten is heel fraai. Nu afwachten op de spijtoptanten bestellingen.

Als één van de eigenaren van de appartementen kan ik de firma de Haan Westerhoff van harte aanbevelen aan eenieder die een op maat gemaakt project heeft.”

Afbeeldingen zipscreens

Neem contact op met onze adviseurs