Hulp nodig? 085 237 64 00
ICT-medewerker

ICT-medewerker

Heb je affiniteit met computers, werk je regelmatig met verschillende soorten software en vind je programmeren leuk? Vind je het belangrijk dat de klant centraal staat? En is het leveren van maatwerk voor jou vanzelfsprekend? Dan ben jij precies degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?

We leveren zonwering en rolluiken en zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Als je je aangetrokken voelt tot een mensgerichte organisatie dan ben je bij
De Haan Westerhoff op de juiste plek. Bij De Haan Westerhoff staat werkplezier centraal. We streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen en dit te doen met een glimlach.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een toegewijde ICT-professional die gedreven is om voortdurend te blijven leren en te groeien in zijn vakgebied. Je wordt enthousiast van een gevarieerd takenpakket en beschikt over goede digitale vaardigheden. Je kunt complexe technische concepten op een begrijpelijke manier overbrengen, je hebt een probleemoplossend vermogen en kunt goed werken onder druk. Zoals gezegd zoeken we iemand voor onze afdeling ICT die affiniteit heeft met computers, software en programmeren. Hier zal dan ook het grootste gedeelte van je werkdag uit bestaan. Jij bent gepassioneerd over het delen van je kennis en staat te popelen om uitdagende projecten aan te pakken.

De mens staat bij ons altijd voorop,
we 
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij 
werkplezier.

Wat ga je doen?

Als ICT-medewerker is geen werkdag hetzelfde, wat veel uitdaging en afwisseling geeft binnen dit vakgebied! Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanmaken, optimaliseren en onderhouden van digitale werkprocessen en maatwerkoplossingen in Ridder IQ. Ook ben je verantwoordelijk voor de koppeling tussen Ridder IQ, Exact Globe, bedrijfswebsite en Cockpit. Je beheert rapportages (management) in Ridder IQ en Qlik Sense (business intelligence). Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s in het geval van calamiteiten. Je geeft ondersteuning op afstand of loopt even bij ze langs. Kortom, een gevarieerd takenpakket!

Er wordt gewerkt met de volgende programma’s:

  • Microsoft Office
  • Microsoft Visual Studio
  • Ridder IQ
  • Qlik Sense
  • Exact Globe

En daarnaast werken we met een aantal maatwerkoplossingen. De veelal gebruikte
programmeertaal is C#.

Jij komt te werken op ons hoofdkantoor in Drachten. Samen met drie collega’s
zorg je ervoor dat de afdeling ICT ‘goed’ loopt. De functie is voor 40 uur in de week.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een jaarcontract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb je ambitie en laat je zien
dat je het kunt? Dan kun je bij ons blijven werken en doorgroeien. We volgen de cao
Metaalbewerkingsbedrijf waarbij we kijken naar je ervaring en jou zo een passend salaris aanbieden.
Je komt terecht in een gloednieuw kantoor met jonge en enthousiaste collega’s die naast hard
werken ook regelmatig met elkaar aan het grappen zijn.

Oh ja, nog een paar leuke extra’s. Iedereen is bij ons rond de kerstdagen twee weken vrij, onze
directeur Paul overtreft regelmatig onze verwachtingen en we sluiten de week altijd samen af met
een hapje en een drankje! Waarom? Omdat bij ons de mens altijd voorop staat.

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.