Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën bestaan uit horizontale lamellen van aluminium die u kunt optrekken en neerlaten tot de gewenste hoogte. Door de lamellen te kantelen kunt u regelen hoeveel licht er binnenvalt. Doordat ze gemaakt zijn van aluminium, zien buitenjaloezieën er zeer strak uit.

Doordat u de directe zonlichtinval naar wens kunt regelen, bent u in staat een prettig klimaat in uw woning of kantoorpand te creëren. Wanneer u de buitenjaloeziën volledig sluit wordt de zonnewarmte voor circa 80% geweerd. Verder bieden buitenjaloezieën ook een uitstekende bescherming tegen kou en geluidsoverlast.

Buitenjaloezieën zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren, lamelbreedtes, lamelvormen, etc. Meer hierover vindt op de brochurepagina.

Wanneer u meer wilt weten over de buitenjaloezieën van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.