Hulp nodig? 085 237 64 00
Vakbeurs-Facilitair-Gebouwenonderhoud-2022-43-scaled

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Op 7, 8 en 9 juni staan we op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht. Hét evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken. We nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken! Registreer via onderstaande knop.

Aanmelden Vakbeurs

Het aanmelden voor de vakbeurs is heel gemakkelijk. Via de link laat u uw gegevens achter. U ontvangt direct een link in uw mailbox naar uw digitale toegangsbewijs met QR code. Neem deze code mee op uw mobiel of geprint. Bij de entree van de vakbeurs ontvangt u uw badge.

 

Waarom naar de Vakbeurs?

Kennis en inspiratie

Op de vakbeurs worden verschillende lezingen, seminars en workshops georganiseerd waarin experts en professionals hun kennis en ervaringen delen op het gebied van facilitair en gebouwbeheer. Dit biedt u de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen en geïnspireerd te raken.

Netwerken

De vakbeurs is een uitgelezen kans om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals en organisaties uit de branche. Dit kan leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden het vinden van nieuwe klanten!

Producten en diensten

Op de vakbeurs zijn verschillende leveranciers en dienstverleners aanwezig die hun nieuwste producten en diensten presenteren op het gebied van facilitair en gebouwbeheer. Dit biedt u de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten te ontdekken en te vergelijken.

Trends en ontwikkelingen

Door het bezoeken van de vakbeurs blijf u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van facilitair en gebouwbeheer. Dit kan bijvoorbeeld gaan over duurzaamheid, technologische ontwikkelingen of nieuwe wet- en regelgeving.

Waarom zijn wij standhouder?

Zonwering als duurzame oplossing

Het belang van zonwering is de laatste jaren sterk toegenomen. Met de toenemende aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing wordt zonwering steeds meer gezien als een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Niet alleen voor de nieuwbouw maar ook voor bestaande gebouwen is het installeren van zonwering een efficiënte manier om het energieverbruik te verminderen en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Daarnaast zijn de voordelen van automatisch gestuurde zonwering nog onderbelicht.  Lagere energiekosten, hogere productiviteit en minder uitstoot van CO2 zijn de belangrijkste. Vanuit de overheid worden de bouwnormen omtrent duurzaamheid steeds scherper. Zonwering kan een belangrijk onderdeel zijn om aan deze eisen te voldoen. Indien nodig kunnen we u advies op maat geven. Wij zijn gecertificeerd Dynamic Solar Shading specialist en vertellen u hier graag meer over!

Kortom, het bezoeken van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer is zeker de moeite waard! Meer info? Check vakbeursfacilitair.nl