Textiel lamellen

Woon- of slaapkamer, kantoor of winkelruimte; verticale jaloezieën kunnen werkelijk overal toegepast worden. Grote ramen laten zich met verticale jaloezieën eenvoudig bekleden. Decoratie en functionaliteit gaan hand in hand. Er zijn lamellen met verschillende transparanties en perforaties voor alle mogelijke toepassingen.

textiel-lamellen

 • Zelfrichtende transparante lamelhaken
 • Lamelbreedtes 89 en 127 mm
 • Lamellenpakket eenvoudig met de hand te ontgrendelen en opzij te schuiven
 • Lamellen sluiten nagenoeg naadloos op elkaar aan
 • Compacte rail met smal lamellenpakket
 • Ruime keuze in lamellen van textiel
 • Een deel van de lamellen is wasbaar, brandwerend en geschikt voor beeldschermwerkplekken
 • Unieke lamelhaak; met één lichte vingerbeweging is de lamel los te halen en weer te plaatsen

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

in_de_dag

Plaatsing in de dag

Meet de breedte boven in het kozijn, en haal van de verkregen maat 1 cm af. Meet de hoogte op meerdere plaatsen, en haal van de kleinste maat 1,5 cm af. U heeft zo de juiste maat.

op_de_dag

Plaatsing op de dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Erker- en hoeksituaties

Voor een erker- of hoekplaatsing laat men over het algemeen de langste rail doorlopen (dagmaat minus 1 cm). Van de rail haaks op de langste rail de blijvende maat nemen, minus 7,5 cm voor 89 mm of minus 9,5 cm voor 127 mm. Indien men verder van het raam monteert, deze maat er extra bij tellen. Voeg een situatieschets bij het bestelformulier.

Productgarantie

Voor al onze producten geldt dat tot 2 jaar na aankoop gebreken, die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van verwerkte materialen en/of fabricagefouten, gratis hersteld zullen worden. Deze garantie geldt uitsluitend voor producten binnen de maximale maten en bij gebruik en behandeling die normale omstandigheden met zich meebrengen. De garantie vervalt wanneer het product buitenshuis wordt geplaatst, er eigenmachtig veranderingen worden aangebracht of het product wordt blootgesteld aan inwerkingen van buitenaf (chemische agressieve stoffen, vloeistoffen, dampen of gassen). Het product mag niet, tenzij specifiek aangegeven, in extreem vochtige ruimten worden toegepast. Geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden.

Bijzondere uitvoeringen

Omdat wij jou voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van textiel lamellen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom De Haan Westerhoff?
 • Showroom aanwezig
 • Passende prijsopgave binnen 24 uur
 • 5 jaar garantie op onze producten
 • Geen aanbetaling nodig*
*tot €10.000
Direct een offerte?

Bij De Haan Westerhoff kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Volg ons op social media: