Somfy Connexoon

Bedien uw huis met uw smartphone

Connexoon maakt het mogelijk Somfy rolluiken, zonwering en garagedeur/hekmotoren met een smartphone te bedienen. Voor iedere product groep is een eigen app beschikaar. Dankzij de terugkoppeling van deze producten is het zeer eenvoudig om de huidige status van het Somfy product te bekijken.

“Gebruik de unieke app voor elke zone van uw huis.”

Connexoon Window

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar u ook bent. Programmeer weekscenario’s en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Connexoon Terrace

Bedien uw zonwering met uw smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van uw favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van uw producten live en op afstand met de Check Home-functie.

Connexoon Access

Stel uw garadeur en poort zo in dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met 1 klik vanuit uw auto. Open uw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home- functie hoeft u zich nooit meer af te vragen of u uw garage wel hebt afgesloten.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van Somfy of De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.