Hulp nodig? 085 237 64 00
Servicemonteur (Landelijk)

Servicemonteur (Landelijk)

Wie zijn wij?

De Haan Westerhoff is een persoonlijke, klantgerichte en vakbekwame partner op het gebied van zonwering en rolluiken. Wij streven naar de beste service en kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Dit doen we vanuit zes vestigingen, van Limburg tot Friesland. We zijn ambitieus en willen de beste van het land worden én blijven. Voor onze serviceafdeling zijn we op zoek naar een servicemonteurs. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en niet bang om je handen uit de mouwen te steken?

De mens staat bij ons altijd voorop,
we 
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij 
werkplezier.

Wie ben jij?

Jij hebt twee rechterhanden en bent behulpzaam en verantwoordelijk. Je bent graag buiten en laat je niet tegenhouden door een spatje regen. Hoogtevrees? Daar heb jij nog nooit van gehoord. Zolang het 100% veilig is, is jou niets te gek. Als de klant blij en tevreden is, ben jij dat ook. Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau. Heb je een VCA-diploma? Uitstekend! Mocht dat niet zo zijn, dan helpen we je hierbij.

Wat ga je doen?

Je bent de hele dag druk met het monteren, onderhouden en repareren van zonwering. Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal klaar ligt. De hulpmiddelen die nodig zijn voor het werken op hoogte bouw je op en weet je op de juiste wijze te gebruiken. Daarnaast noteer je alles zorgvuldig op je tablet en zorgt voor een nette afhandeling. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw compagnon. Jullie hebben samen veel verantwoordelijkheid. Je hebt vaak contact met andere collega’s en er vinden regelmatig overleggen plaats.

Verder is het handig dat je:

  • Zelfstandig, ordelijk en netjes bent
  • Initiatief toont
  • Flexibel bent
  • Beschikt over goede communicatieskills

Wat bieden wij?

Als servicemonteur kom je op veel verschillende plekken. Je hebt veel klantcontact en bent ons visitekaartje aan de gevel. Je komt terecht in een bedrijf met een niet lullen maar poetsen mentaliteit, met een informele sfeer. Van een goed feestje zijn we niet vies. We hebben oog voor jou en we verwachten dat jij oog hebt voor je collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je bij ons verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons een goed salaris met uitstekende voorwaarden.

Reageren?

We horen ook graag wat jij van ons verwacht en wie jij bent. Voel jij een match? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl.