Serrezonwering

Met serrezonwering van De Haan Westerhoff is het gedaan met tropische temperaturen in uw serre. Op zeer efficiënte wijze kunt u zelf met uw serrezonwering het klimaat regelen en lichtinval tegen gaan.

Serrezonwering bestaat uit een kast met daarin het doek verborgen wat via geleiders met behulp van een motor over het dak van uw serre getrokken wordt. De speciale constructie in de onderlijst van de serrezonwering zorgt ervoor dat het doek continu strak blijft. De prachtige vormgeving zorgt ervoor dat de serrezonwering een harmonieus geheel vormt met uw serre.

Wanneer u meer wilt weten over de serrezonweringen van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

De serrezonwering van De Haan Westerhoff worden op maat gemaakt. Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.