Screens

Een screen op maat

Bij ons ben je aan het juiste adres voor diverse screens, variërend van 60 cm. breed t/m wel 5 meter breed. Wij bieden screens in diverse kleuren, zodat je altijd een screen aanschaft dat perfect past bij jouw huisstijl. Daarnaast zijn de screens scherp geprijsd en bestaan deze uit kwalitatief topmaterialen. De Haan Westerhoff hecht waarde aan duurzame materialen voor de screens.

De Haan Westerhoff service voor screens

De screens worden snel geleverd en kunnen bij jouw thuis bezorgd worden (in Nederland en België). We bieden ook een montageservice aan voor jouw screens. Wij geven altijd 5 jaar garantie op je aankoop.

Screens

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screen doeken. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Er zijn simpele screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde RITS / SR screens die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan.

Waarom De Haan Westerhoff?
  • Showroom aanwezig
  • Passende prijsopgave binnen 24 uur
  • 5 jaar garantie op onze producten
  • Geen aanbetaling nodig*
*tot €10.000
Direct een offerte?

Bij De Haan Westerhoff kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Volg ons op social media: