Screens

Screens zijn verticaal zakkende zonweringen waarbij er geen onderdelen buiten de gevel steken en een vrije doorloop langs uw raam mogelijk blijft. Een screen kan hierdoor in veel situaties worden toegepast en heeft als bijkomend voordeel dat er geen lichtinval vanaf de zijkant mogelijk is. Het glasvezeldoek van de screens weert ruim 85% van de zonnewarmte die op een raam valt, maar is wel lichtdoorlatend. Dit zorgt ervoor dat wanneer de screens zich in neergelaten positie bevinden u nog wel zicht naar buiten behoudt.

De standaard screen is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Speciaal onderscheid maken we voor de SR Screen (ritsscreen). Door het geleidingssysteem met rits is deze screen in elke stand windvast tot windkracht 8.

Wanneer u meer wilt weten over screens van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

De screens van De Haan Westerhoff worden op maat gemaakt. Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.