Luxaflex Roman Shades

Offerte aanvragen: Roman Shades

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

 

 

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen Luxaflex Roman Shades kunt u naar hartelust combineren. Bovendien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te geven aan uw Roman Shade. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof.

Baleinen

Baleinen geven uw Roman Shades een strakke en moderne aanblik. Ronde aluminium baleinen verwerkt in een tunnel van stof: ‘Ballina Front’ heeft ze aan de kamerkant en is uitstekend geschikt voor doorlopende patronen. ‘Ballina Back’ met ronde baleinen aan de raamkant is zeer geschikt voor uni stoffen. In het model Linea zijn brede platte aluminium baleinen verwerkt. Met het model Segmenta worden de baleinen om en om opgehaald waardoor de geopende Roman Shade minder dik is, ideaal voor erkers of hoge ramen.

Voor de Romantische look zijn er de modellen zonder baleinen. Te weten, de Visia (met een onzichtbaar ophaalmechaniek) en de Bandino (met opgenaaid ophaalband aan raamzijde).

Top Down/Bottom Up

Dan zijn er nog twee Top Down/Bottom Up varianten. Hiermee kunt u de Roman Shade als een los element van boven naar beneden bewegen, en andersom. De mate van inkijk valt hiermee perfect in te stellen. Bediening is met een koord of een handgreep en eventueel een bedieningsstok.

Volg ons op social media: