Luxaflex Plisségordijnen

Offerte aanvragen: Luxaflex Plisségordijnen

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

 

 

Kent u de élegance van plisségordijnen? Deze stoffen raambekleding heeft een extra decoratieve uitstraling in uw interieur door de ‘geplisseerde’ zigzag vorm. Met de keuze uit verschillende kwaliteiten bepaalt u naar eigen smaak de gewenste lichtdemping. Plissé-gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor serres, dakramen en openslaande deuren of ramen. Nieuw in de collectie is de Duette Honingraatplissé een exclusieve stof met een chique en warme uitstraling.

Toepassing

Ingespannen plissé met spankoord en smalle 20 mm stofplooi, met name aanbevolen voor plaatsing op draai-/kiepramen tot 15°.

Bediening

Traploos omhoog- en omlaagschuiven met bedieningsgreep.

Profielen

Gelakt aluminium, kleur wit, naar keuze en zonder meerprijs in aluminium- of beige kleur.
Bovenprofiel 22 mm breed, 14 mm hoog.
Onderprofiel 22 mm breed, 12 mm hoog.

Leverbare kleuren

Op onze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleuren van de diverse stoffen / materialen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar onze showroom of een plaatselijke dealer van het uitgezochte merk. Afbeeldingen, (technische) tekeningen, maten en gewichten van te leveren producten zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven op de website. De Haan Westerhoff is echter niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) fouten daarin, en/of afwijkingen daarin.

Volg ons op social media: