Montage, bezorging of ophalen

Wanneer wij akkoord hebben ontvangen op je offerte bestellen we zo snel mogelijk de producten. In de offerte heb je gekozen voor een van de volgende opties: monteren door onze monteurs, laten bezorgen of producten afhalen in een van onze vestigingen.

  • Wanneer je kiest voor onze montageservice neemt onze afdeling planning contact op zodra de producten binnen zijn. We stemmen een datum en tijd met je af.
  • Wanneer je kiest voor onze bezorgdienst maakt onze afdeling planning een afspraak met je wanneer we langs kunnen komen om de producten af te leveren.
  • Wanneer je kiest om de producten af te halen krijg je een mail op het moment dat jouw producten voor je klaar liggen op de betreffende locatie.

Omdat we van te voren een afspraak met elkaar maken verwachten we dat je thuis bent op het moment van levering of montage. Als dit niet het geval is zullen we je proberen te bereiken via het opgegeven telefoonnummer. Wanneer je onverhoopt toch niet thuis kan zijn, laat het onze planning dan weten. Dan kijken we samen naar een oplossing.

De levertijden van onze producten lopen erg uiteen, afhankelijk van het type product. Bij het aanvragen van de offerte geven we een levertijd af, die op dat moment van toepassing is.

De verzendkosten zijn ook per product verschillend. De hoogte van de verzendkosten worden aangegeven in de offerte.

Volg ons op social media: