Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een klassieker onder de binnenzonwering. Het is een verticaal zakkende binnenzonwering met kantelbare lamellen. Hiermee kunt u naar eigen wens de lichtinval regelen en gewenste privacy bepalen.

In de loop der jaren is de collectie horizontale jaloezieën uitgebreid met diverse nieuwe uitvoeringen. De lamellen kunnen bijvoorbeeld geopend worden om een  groter uitzicht naar buiten te creëren of de lamellen kunnen zo bediend worden dat het bovenste deel open is en het onderste gesloten. Uiteraard behoort de vertrouwde horizontale jaloezie ook nog gewoon tot het assortiment.

Wanneer u meer wilt weten over de horizontale jaloezieën van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.