Bedien producten met uw smartphone

De tijd dat we onze zonwering met de hand bedienen is voorbij, met Home Motion bedient u zonder moeite uw producten vanaf uw stoel of waar dan ook in huis.

Home Motion

Home Motion staat simpelweg voor het bedienen van producten in en om huis met behulp van een afstandsbediening of uw smartphone of tablet.

Ook in de zonweringsbranche gaan de ontwikkelingen razendsnel. De tijd dat we al onze producten met de hand bedienden ligt namelijk nog niet eens zover achter ons. Zonneschermen intrekken, rolluiken laten zakken, de garagedeur openen en nog veel meer.

Al snel kwam Somfy met de elektrische aandrijving voor deze voorzieningen. Eerst bediend met een simpele schakelaar aan de muur, daarna met een afstandsbediening en nu dus met een smartphone of tablet.

Voor een demonstratie van het Somfy Home-motion-systeem kunt u terecht in de showrooms van De Haan Westerhoff. Laat u verbazen door de mogelijkheden en geniet van het gemak!

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van Somfy of De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.