Eenmalige onderhoudsbeurt

Met een eenmalige onderhoudsbeurt van De Haan Westerhoff maakt u een einde aan achterstallig onderhoud. Uw zonwering, rolluiken en/of kozijnen wordt(en) weer in de juiste staat gebracht. Kleine ingrepen worden door DHW direct uitgevoerd. Voor de grotere ingrepen ontvangt u een rapportage met prijsopgave. Op verzoek kunt u ook een uitgebreide rapportage ontvangen met daarin de huidige staat van al uw producten. Afhankelijk hiervan kan DHW u vervolgens adviseren wat de beste stappen zijn die u kunt ondernemen.

Tijdens de eenmalige onderhoudsbeurt worden door DHW alle vaste -, scharnierende – en draaiende delen geïnspecteerd en waarnodig doorgesmeerd. Losgeraakte bouten, moeren en schroeven worden weer goed bevestigd. De bediening, lagering, doekbevestiging en confectie wordt gecontroleerd op juist functioneren.

Eventueel vuil in de zijgeleiding, het uitvalsprofiel en de achterrail van de armen wordt verwijderd. Indien nodig wordt de bediening opnieuw afgesteld, de onderbuis wordt geschrankt (rechtgezet) en kleine onderdelen zoals; bouten, moeren, schroeven, popnagels, kunststof onderbuisafdekplaatjes, doekblokkeringsblokjes, lagerblokplaatjes, nylon lagers en afsluitdopjes worden vervangen.

Het controleren van de elektrische installatie (zon- en windautomaat) behoort niet tot de standaard werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt, dit is optioneel. DHW beschikt over eigen elektriciens die dit uit kunnen voeren. Voor de grotere ingrepen ontvangt u een rapportage met prijsopgave. Op verzoek kunt u ook een uitgebreide rapportage met daarin de huidige staat van al uw producten en/of een meerjarenbegroting voor de komende 5 tot 10 jaar ontvangen.

Volg ons op social media: