Hulp nodig? 085 237 64 00
Mark 2

DHW voor KWF

Het is voor ons allemaal hartverscheurend om te zien hoe deze ziekte levens beïnvloedt en families raakt. Hoewel velen van ons steun bieden aan collega’s en hun dierbaren, voelt het soms alsof we machteloos aan de zijlijn staan. Maar dat gaan we veranderen!

We hebben besloten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk iets te ondernemen tegen kanker. In het weekend van 6, 7 en 8 september komen we in actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het geld dat we ophalen zal bijdragen aan het verbeteren van de behandelingen en het vinden van genezing voor deze vreselijke ziekte.

Tijdens dit evenement zal iedereen een shirt dragen waarop sponsors hun logo kunnen plaatsen. Daarnaast is elke euro welkom, dus zoek ook in je eigen omgeving naar sponsoren. We hebben twee sportieve opties bedacht waaruit je kunt kiezen om bij te dragen:

DHW Driedaagse:

Een estafette wandeltocht van vestiging Nederweert, via vestiging Elst naar vestiging Drachten. Waarbij iedereen 10 km wandelt en het stokje doorgeeft aan de volgende groep. De estafette start vrijdagmiddag 16.00 uur en eindigt zondagavond circa 23.00 uur.

Tour de DHW:

Een uitdagende tocht op zaterdag 7 september langs alle 8 vestigingen van De Haan Westerhoff met een totale afstand van 770 km. Deze tocht hebben we opgedeeld in 5 etappes. Je kan je aansluiten bij een etappe.

We hopen op jullie deelname om samen met ons de strijd tegen kanker aan te gaan. Geef het hieronder aan!