Hulp nodig? 085 237 64 00
De Honskamp

De Honskamp

December 2022
Lunteren
162 uitval-, 35 screens en 13 knikarmschermen
In opdracht van: Opella

Optimaliseer het comfort en de efficiëntie van uw ruimte met automatische zonwering van De Haan Westerhoff. Onze producten bieden slimme bediening via smartphones en/of klimaatsensoren.

Verpleeghuis de Honskamp staat bekend om het bieden van kleinschalig wonen in een warme en huiselijke sfeer, ondersteunend door 24-uurszorg. Met een specifieke focus op het verlenen van de beste zorg aan mensen met dementie, biedt de Honskamp een omgeving die gericht is op welzijn en comfort. De Haan Westerhoff voelt zich trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan het verbeteren van een fijne woonomgeving door het leveren van de juiste zonwering.

Bij De Honskamp hebben we in opdracht van Opella, zorgdienstverlener op de zuidelijke Veluwe uitvalschermen, markisolettes en knikarmschermen geleverd. Deze schermen worden allemaal centraal aangestuurd doormiddel van een weerstation. Laat uw zonwering automatisch aanpassen aan de veranderende weersinvloeden, zodat u altijd een optimaal binnenklimaat ervaart. Zo dragen wij bij aan een comfortabele woonomgeving.