Hulp nodig? 085 237 64 00
De Haan Westerhoff 2022 - foto Jan Noorlandt

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

U heeft interesse in nieuwe zonwering, raamdecoratie of insectenwering? Goed om te horen! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Met uw Buurtkadoos voucher ontvangt u een gratis adviesgesprek aan huis! Vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op. Of kom gerust langs in onze showroom in Gorinchem voor persoonlijk advies.

Gratis adviesgesprek

Na de aanschaf van een nieuwe woning sta je voor talloze keuzes. Nieuwe meubels, de kleur van de verf en nog veel meer. Heeft u hierbij ook gedacht aan zonwering? Wij bieden een gratis adviesgesprek aan om u te helpen de perfecte zonwering voor uw huis te vinden. We vertellen u alles over de voordelen, de slimme opties en beantwoorden al uw vragen. En dit geheel vrijblijvend.

Impressie De Haan Westerhoff Gorinchem

Altijd een herkenbare huisstijl maar bovenal een persoonlijke service. De koffie en Fryske dumkes staan altijd voor u klaar.

Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, uit te breiden met meerdere opties en altijd 100% op maat. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers zijn we er zeker van dat iedere klant investeert in een toekomstbestendige zonwering.

Wij zijn te bereiken via +31183820370 of showroomgorinchem@dhwz.nl

Waarom De Haan Westerhoff?

We roepen altijd dat we het leukste zonweringbedrijf van Nederland zijn, want.. dat zijn we ook! In deze video zie je het werkplezier bij onze collega’s en laten we je zien wat we allemaal doen binnen ons bedrijf. Tot snel!

DJI_0328

Buitenzijde showroom

Bezoek onze showroom aan de Marconiweg 15, 4207 HH Gorinchem.

DJI_0310

Binnenzijde showroom

Van screens tot rolluiken en van terrasschermen tot overkappingen. Ervaar de producten in onze showroom.

De Haan Westerhoff 2023 - foto Jan Noorlandt

Altijd advies op maat!

Neem globaal de maatvoering op en ontvang in de showroom een offerte op maat.

Formulier gratis adviesgesprek