Beveiligingsrolluiken

Beveiligingsrolluiken worden over het algemeen toegepast voor het afsluiten van kantoren, winkelruiten (etalages), winkelpassages of andere bedrijfsobjecten. Naast inbraak beveiligend zorgen, afhankelijk van het gekozen type, de meeste beveiligingsrolluiken ook voor de nodige brandveiligheid.

De beveiligingsrolluiken van De Haan Westerhoff voldoen aan de nodige verzekeringseisen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u in ieder geval nog verzekerd. Houdt u er wel rekening mee dat niet elk type beveiligingsrolluik in elk winkelcentrum of kantoorgebied altijd zomaar geplaatst mag worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat alleen zicht doorlatende rolluiken geplaatst mogen worden in het centrum.

Wanneer u meer wilt weten over de beveiligingsrolluiken van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.

Volg ons op social media: