Aluminium rolluiken

Aluminum rolluiken ‘beschermen’ onder diverse omstandigheden. Naast een goede brand en inbraak vertragende werking, heeft een aluminium rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai tot een minimum gereduceerd.

De aluminium rolluiken bestaan uiteraard uit aluminium profielen. Aluminium is een zeer licht materiaal, waardoor het rolluik gemakkelijk is in de bediening. Een rolluik kan eenvoudig met de hand worden opgerold, bij grotere maten wordt het rolluik echter elektrisch bediend. Dit bevorderd de levensduur van het rolluik omdat het dan altijd gelijkmatig wordt opgerold.

Wanneer u meer wilt weten over de aluminium rolluiken van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.