Hulp nodig? 085 237 64 00
Pergola-Grijs

Vrolijk Pasen

Ontdek onze producten tijdens het hele paasweekend. U bent van harte uitgenodigd in onze showrooms voor een kopje koffie en gebakje. Kijk gerust rond, laat u adviseren en doe vooral mee aan onze winactie. Raadt u het juiste aantal paaseieren in de pot? Dan maakt u kans op een tegoedbon 500 euro aan zonwering! De jongste bezoeken kunnen deelnemen aan onze kleurwedstrijd. We zien u graag tegemoet!

Gratis Tahoma Switch

Tijdens het Paasweekend hebben we een mooie actie! Bij aankoop van twee producten, aangestuurd door een Somfy IO motor, ontvangt u een gratis Somfy Tahoma Switch. IO staat voor ‘Intelligent Open’ en is ontworpen om eindeloos apparaten met elkaar te laten communiceren met enkel één afstandsbediening, stemassistent óf een smartphone app. Bij dit laatste biedt de Tahoma Switch uitkomst. IO motoren zijn de standaard voor al onze producten, van screen tot rolluiken.

Wat is een Tahoma Switch?

De Tahoma Switch is de meest complete smart home oplossing. Met de Tahoma Switch kun je alle je slimme apparaten integreren. Zo maak je leven thuis een stuk comfortabeler, met één druk op de knop starten jouw routines. Van één screen tot jouw volledige uitgeruste woning. Bedien je apparaten met je stem óf met de Tahoma app. Je hebt dus altijd en overal toegang tot je zonwering én je andere slimme apparatuur.

Win 500 euro tegoed aan zonwering!

Hoe je mee kunt doen? Simpel: langskomen in onze showroom! In elke showroom staat een grote vaas met paaseieren. Je raadt het al.. de bedoeling is om het aantal paaseieren in de vaas te raden. De gelukkige winnaar mogen we verblijden met een tegoedbon van 500 euro, te besteden aan onze producten! Kom je langs om een gokje te wagen?

   

httpstest.grafilux.nlwp-contentuploadsZipscreens-1

By Michèl Zipscreen Solar Somfy

Wij zijn ervan overtuigd dat zonwering vandaag de dag meer moet kunnen dan alleen de zon tegenhouden. Onze zipscreen van textiel is een multifunctionele bescherming…

Ontdek Solar Zipscreen
httpstest.grafilux.nlwp-contentuploadsRolluiken-2

Rolluik RS38 Solar Somfy

Het RS38 Solar rolluik is een kwaliteitsstandaard en daarbij het meest verkochte rolluik op plaatsten waar een stroomvoorziening mist. Door de goede windbelasting is het rolluik geschikt voor..

Ontdek solar rolluik
IMG_9244

Wilt u toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt

21e DHW Futsal Toernooi

Het spannendste en leukste toernooi van Achtkarspelen en omgeving. Lees hier alles over het DHW Toernooi. ...

Lees meer

Solar Zonwering

Solar zonwering doet absoluut niet onder voor zijn elektrische variant en kent vele voordelen. Wij laten u graag kennis maken met onze Solar producten.

Offerte aanvragen