Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering staat volledig los van de gevel. Het wordt toegepast wanneer montage aan de gevel simpelweg niet mogelijk is of wanneer u een op zichzelf staande overkapping wilt plaatsen.

Als oplossing tegen felle zonnestralen wordt vrijstaande zonwering vooral veel toegepast bij horecagelegenheden of sportclubs. De mogelijkheden zijn echter oneindig, het kan namelijk ook prima in de tuin als overkapping gebruikt worden.

Wanneer u meer wilt weten over de vrijstaande zonwering van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt u het beste een bezoek aan één van de showrooms van De Haan Westerhoff brengen. Bent u projectmatig geïnteresseerd dan kunt u het beste contact opnemen met de projectafdeling van De Haan Westerhoff.

Brochures

De vrijstaande zonwering van De Haan Westerhoff is leverbaar in verschillende uitvoeringen.  Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina. Hier vindt u alles over zonwering, rolluiken en kunststof- en aluminiumkozijnen.