Hulp nodig? 085 237 64 00
Vacature Junior Adviseur Particulier – Drachten

Vacature Junior Adviseur Particulier – Drachten

Wie zijn wij?

We leveren zonwering en rolluiken en zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Als je je aangetrokken voelt tot een mensgerichte organisatie dan ben je bij De Haan Westerhoff op de juiste plek. Bij De Haan Westerhoff staat werkplezier centraal. We streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen en dit te doen met een glimlach.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe leergierige en proactieve collega met een commerciële instelling die klaar is voor een veelzijdige en uitdagende baan! Je wordt enthousiast van het adviseren van particuliere klanten en speelt actief in op hun wensen door de klant voor op te zetten en hun verwachting te overtreffen.  
 
Daarnaast worden we erg enthousiast van het feit als je al enige kennis of ervaring hebt in de zonwering. Is dit niet het geval maar denk je dat je met jouw kwaliteiten toch een waardevolle toevoeging bent? Dan maak je ons erg nieuwsgierig! Met onze heuse DHW-school en ervaren collega’s zullen we een leerplan creëren die jou in een mum van tijd klaarstoomt voor de functie. 

Verder ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur, waarbij het werken op zaterdag niet onderhandelbaar is. 

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wat ga je doen?

Als adviseur particulier ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele verkoop particulier in de showroom Drachten. Je ontvangt de klanten in de showroom en weet aandachtig in te spelen op hun wensen. Met jouw enthousiasme en op maat gemaakt advies weet je de klant te voorzien van zonwering op maat.  

Daarnaast pak je onderstaande taken op: 

  • Je verwerkt offerteaanvragen en volgt deze op; 
  • Je houdt je bezig met telefonische acquisitie. 

Het leuke aan deze functie is dat er af en toe van je gevraagd kan worden om bij te springen op de vestiging in Groningen, twee verschillende werkplekken met collega’s! We vragen dus enige flexibiliteit van je, mocht dit voorkomen.  

Wat bieden we jou?

Je krijgt een jaarcontract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb je ambitie en laat je zien dat je het kunt? Dan kun je bij ons blijven werken en doorgroeien. We volgen de cao Metaalbewerkingsbedrijf waarbij we kijken naar je ervaring en jou zo een passend salaris aanbieden. Je komt terecht in een gloednieuw kantoor met jonge en enthousiaste collega’s die naast hard werken ook regelmatig met elkaar aan het grappen zijn.
 
Oh ja, nog een paar leuke extra’s. Iedereen is bij ons rond de kerstdagen twee weken vrij, onze directeur Paul overtreft regelmatig onze verwachtingen, jaarlijks financieel voordeel op je sportabonnement en we sluiten de week altijd samen af met een hapje en een drankje! Waarom? Omdat bij ons de mens altijd voorop staat.

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.