Hulp nodig? 085 237 64 00
Calculator (Drachten)

Calculator (Drachten)

Heb jij uitstekende rekenkundige capaciteiten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een groeiend bedrijf? Zoek dan niet verder! Voor onze afdeling projecten zijn we op zoek naar een calculatietopper.

Wie zijn wij?

De Haan Westerhoff is een persoonlijke, klantgerichte en vakbekwame partner op het gebied van zonwering en rolluiken. Wij streven naar de beste service en kwaliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Dit doen we vanuit zeven vestigingen, van Limburg tot Friesland. We zijn ambitieus en willen de beste van het land worden én blijven.

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wie ben jij?

Je bent een nauwkeurig en ambitieus persoon met, hoe kan het ook anders, uitstekende rekenkundige capaciteiten. Je werkt graag samen met je collega’s en staat open voor een andere mening maar bent ook zeker niet bang om die van jou te geven. Je denkt in oplossingen en hebt geen moeite met het vragen om hulp. Je werkt overzichtelijk en bent in staat om een complexe berekening helder uit te leggen.

Wat ga je doen?

Je houdt je met name bezig met het opstellen en uitwerken van offertes. Maar daar komt nogal wat bij kijken! Zo beoordeel je zelf de aanvragen, hou je contact met de fabrikanten en bereken je de kostprijs en maak je een begroting. Als je een opdracht hebt gescoord maak je, nadat dit heugelijk feit met de rest hebt gedeeld, een keurig dossier die je overdraagt aan het uitvoeringsteam. Gedurende dit proces overleg je vaak met andere collega’s, maar heb je ook veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.

Wat vragen we nog meer van je?

  • Fulltime beschikbaarheid
  • Een afgeronde opleiding hebt: minimaal MBO (werktuig) bouwkunde of een relevante HBO opleiding
  • Beschikt over goede communicatieskills
  • Flexibel, nauwkeurig en stressbestendig bent

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin je volop mogelijkheden hebt om te groeien. Je komt terecht in een bedrijf met een niet lullen maar poetsen mentaliteit, met een informele sfeer. Van een goed feestje zijn we niet vies. We hebben oog voor jou en we verwachten dat jij oog hebt voor je collega’s. Je krijgt van ons een goed salaris met uitstekende voorwaarden. We horen ook graag wat jij van ons verwacht en wie jij bent.

Reageren?

Denk jij dat deze functie op je lijf geschreven is? Stuur dan een motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl en wie weet zitten we binnenkort met jou om de tafel!