Hulp nodig? 085 237 64 00
Vacature assistent planner

Vacature assistent planner

Drachten
40 uur
MBO

Wie zijn wij?

We leveren zonwering en rolluiken en zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Als je je aangetrokken voelt tot een mensgerichte organisatie dan ben je bij De Haan Westerhoff op de juiste plek. Bij De Haan Westerhoff staat werkplezier centraal. We streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen en dit te doen met een glimlach.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar iemand die altijd wil blijven leren, uitstekend kan communiceren met klanten en collega’s, zowel mondeling als schriftelijk. Je wordt enthousiast van een gevarieerd takenpakket en beschikt over goede digitale vaardigheden. Een proactieve houding en nauwkeurigheid in administratieve taken zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast:
– is een vooropleiding of ervaring in administratieve richting handig. Is dit niet het geval maar denk je dat je met jouw kwaliteiten toch een waardevolle toevoeging bent? Dan maak je ons erg nieuwsgierig!
– ben je flexibel in je werkuren. Dit betekent dat je soms om 06:00 uur begint, maar dan ook weer heerlijk in de middag vrij bent!

De mens staat bij ons altijd voorop,
we
overtreffen hun verwachting.
Dat begint bij
werkplezier.

Wat ga je doen?

Als assistent planner ben je de rechterhand van onze rayonplanners, wat een belangrijke en afwisselende verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Je werkt nauw samen met zowel klanten als je collega monteurs om een waterdichte planning op te stellen m.b.t. service en onderhoudswerkzaamheden aan zonwering en andere artikelen.


Is je collega planner ziek of met verlof? Dan spring jij natuurlijk snel bij en neem je de betreffende planning over. Bij De Haan Westerhoff doen we het namelijk samen. Het begint met het plaatsen van orders, om vervolgens de routes uit te stippelen voor onze monteurs. Ook bereid je nieuwe opdrachten voor en ga je dit in gang zetten. Onvoltooide bestellingen vallen onder jouw beheer en je zorgt voor een nauwkeurige controle van orderbevestigingen.
Daarnaast ga je:

  • Documentatie verstrekken aan rayonplanners;
  • Signaleringslijsten bijhouden;
  • Aanmeldingen en afspraken afstemmen met rayonplanner;
  • Jaarlijkse onderhoudsplanning opzetten.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb je ambitie en laat je zien dat je het kunt? Dan kun je bij ons blijven werken en doorgroeien. We volgen de cao Metaalbewerkingsbedrijf waarbij we kijken naar je ervaring en jou zo een passend salaris aanbieden. Je komt terecht in een gloednieuw kantoor met jonge en enthousiaste collega’s die naast hard werken ook regelmatig met elkaar aan het ouwehoeren zijn.

Oh ja, nog een paar leuke extra’s. Iedereen is bij ons rond de kerstdagen twee weken vrij, onze directeur Paul overtreft regelmatig onze verwachtingen en we sluiten de week altijd samen af met een hapje en een drankje! Waarom? Omdat bij ons de mens altijd voorop staat.

Reageren?

Wil jij werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Laten we kennismaken! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@dhwz.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.