Showrooms

De Haan Westerhoff beschikt over drie uitgebreide showrooms. Alle showrooms zijn ruim ingericht en geven u een compleet beeld van de producten van DHW. We verkopen producten van verschillende leveranciers. De showroom in Groningen is voornamelijk gericht op de binnen- en buitenzonwering en heeft een geheel nieuwe Luxaflex Gallery Outdoor Shop. In Drachten vindt u, naast vele zonweringproducten, ook een uitgebreid overzicht van de kunststof producten van DHW. In Gorinchem vindt u een uitgebreid assortiment aan binnenzonwering, losstaande zonwering, buitenzonwering en rolluiken.

De showrooms zijn zeker een bezoek waard. Tevens kunt u dan op een geweldige manier kennis maken met Home Motion; uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel of zelfs vanaf u vakantieadres d.m.v. uw smartphone of tablet.

Openingstijden van de showrooms

Let op, de openingstijden verschillen per locatie, bekijk daarom de openingstijden van de showroom welke u gaat bezoeken zodat we u niet mislopen. Als u er zeker van wilt zijn dat één van onze adviseurs voldoende tijd voor u heeft kunt u van te voren telefonisch een afspraak maken.

Acties

Regelmatig hebben we speciale acties voor u, deze vind u op onze actiepagina.

Sfeerimpressie showroom Drachten

Volg ons op social media: