Rolluiken

De Haan Westerhoff maakt onderscheidt tussen twee soorten rolluiken, namelijk aluminium rolluiken en beveiligingsrolluiken (rolhekken). Aluminium rolluiken beschikken over meerdere functies. Zomers blijft uw woning of kantoor bijvoorbeeld lekker koel terwijl hetzelfde rolluik ’s winters de warmte binnenhoudt. Verder zorgen deze rolluiken voor een stukje veiligheid doordat ze inbraak- en brandvertragend werken. Beveiligingsrolluiken worden veelal toegepast voor het afsluiten van kantoren, winkelruiten (etalages), winkelpassages of andere bedrijfsobjecten.

Als u kiest voor elektrisch bediende rolluiken dan wordt er standaard gebruik gemaakt van de kwaliteitsmotoren van Somfy om de rolluiken op de gewenste hoogte te plaatsen. Standaard gebruiken we een aantal modellen maar u heeft natuurlijk keus uit de gehele collectie Somfy motoren. De standaard modellen die we gebruiken zijn:

– de Somfy Ilmo (vaste schakelaar),
– Somfy Oximo (afstandsbediening)
– Somfy io motoren (afstandsbediening, smartphone of tablet)

De laatst genoemde modellen zijn te bedienen met een afstandsbediening, tablet of smartphone d.m.v. een Tahomabox. Op deze wijze kunt u eenvoudig een tijdssturing aan uw rolluik geven of een rookmelder op de rolluiken programmeren. Op deze pagina vindt u meer specifieke informatie per model.

Wanneer u graag deskundig advies over rolluiken wilt dan bent u bij DHW aan het juiste adres. De adviseurs in de showrooms kunnen u uitgebreid informeren, uiteraard geheel vrijblijvend. Wilt u graag projectmatig advies, dan kunt u het beste contact met de projectafdeling van DHW opnemen.