Rolluiken

Actie!


Laagste prijsgarantie van Nederland én België!
* Alleen deze maand geldig!


Nu met gratis ronde kast!

 

Comfort

 

heroal
5-jaar-garantie

Heroal Rolluiken staan synoniem voor comfort en creativiteit. Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Het onderhoud is uiterst eenvoudig. Heroal rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Heroal rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

Volledig programma

Het ongeëvenaarde scala aan mogelijkheden maakt van Heroal het ideale kwaliteitsproduct om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen of te isoleren. Er wordt tot in de kleinste details rekening gehouden met de variëteit aan smaken, wensen, voorkeuren en behoeften van de klant.

Kwaliteit

made_in_hollandIn samenspraak met klanten optimaliseert De Haan Westerhoff Zonwering / Heroal haar rolluiken continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elk Heroal rolluik is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle Heroal zonwering rolluiken een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid. Naast 100% service geeft De Haan Westerhoff Zonwering u volledige garantie.

Maatwerk

De Haan Westerhoff Zonwering staat tevens voor maatwerk. Heroal rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met de klant gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. De wensen en de smaak van de klant blijven in dit alles centraal staan. De Heroal rolluiken zijn in verschillende soorten, materialen en maten te verkrijgen en zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

 

Solar rolluiken

Waarom De Haan Westerhoff?
  • Showroom aanwezig
  • Passende prijsopgave binnen 24 uur
  • 5 jaar garantie op onze producten
  • Geen aanbetaling nodig*
*tot €10.000
Direct een offerte?

Bij De Haan Westerhoff kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op met een showroom bij u in de buurt.

Volg ons op social media: